Recent Posts

 • Seksi kidutus liian nopea siemensyöksy homo

  seksi kidutus liian nopea siemensyöksy homo

  Ilmeisimmin olen valmis kestämään millaisen kaksoiselämän vain tämän "nörttini" vuoksi. Surulliseksi asian tekee se tosiseikka että jos "nörttini olisi edes 5 vuotta vanhempi,jättäisin aviomieheni ja yrittäisi yhteistä elämää "nörttini" kanssa.

  Löydän itseni ongelman edestä,jatkaakko kaksoiselämääni mieheni kanssa ja toivoen etten jää kiinni salasuhteestani,tai jättää mieheni ja elää yksin lasteni kanssa. Jos eläisin täydellisessä maailmassa,voisin unohtaa koko "nörtin" olemassaolon,tai voisin unohtaa mieheni olemassaolon,jompikumpi on liikaa.

  Elän toivossa että sitten kun "nörttini" on ns. Blogiasi on hauska lukea,mutta epäilen että vaikka luulet että tunteet kuuluu jotenkin automaattisesti seksuaalisen kanssakäymisen sivutuotteeksi,olet väärässä.

  Aidosti vain seksisuhde on vain seksisuhde,eikä siinä vuodatella kyyneleitä mistään syystä kuin kivusta. Voi olla että teidän kohdalla tunteet ovat kuitenkin niin leutoja toistaiseksi että voitte jatkaa suhdettanne "no strings attached" meiningillä,mutta jos kyseessä todella on vain seksisuhde,mieti hetki scenaariota jossa "nörttipoika" ilmoittaa olevansa rakastunut,ja ettei halua olla kanssasi enään missään tekemisissä,jos tämä aiheuttaa sinussa muutakin kuin ymmärrettävän harmistumisen kun joudut etsimään uuden boytoyn,niin on vain ajan kysymys koska rakkaus astuu kuvaan pysyväksi vierailijaksi.

  Tai vastaavasti,voisitko kuvitella ottavasi toisenkin boytoyn kuvaan,ihan vaan huviksi? Esitänkin kaikille naisille kysymyksen,Mitä naisiin tulee,onko seksiä ilman tunteita olemassakaan? Minä en periaatteessa "pelkää" rakastumista Nörttipoikaan, sillä rakastun helposti, mutta myös kyllästyn helposti. Rakastuminen ja rakastaminenhan ovat tunteina positiivisia, enkä esimerkiksi haluaisi lopettaa suhdettani Nörttipoikaan vain sen pelossa, että joskus tähän rakastun.

  Tiedän kuitenkin rakastumisen ja rakastamisen eron; ja jälkimmäistä voidaan käyttää kuvaamaan suhdettani aviomieheeni. Jos Nörttipoika pelkää sitä ja lopettaa suhteen sen takia kanssani - toki olisin pahoillani, poissa tolaltani. Mutta selviäisin siitä, niin kuin kaikesta muustakin. En missään nimessä halua ottaa toista rakastajaa, minulle tässä on kyse vain omasta suhteesta puuttuvan seksin ja läheisyyden paikkauksesta; ei siis esimerkiksi pettämisen jännityksestä, tai siitä että vaihtelu jotenkin virkistäisi.

  Olen muuten myös kokenut seksiä ilman tunteita - tosin muutamaa viikkoa pidempään ne suhteet eivät kestäneet. Tämä siis vain oma kokemukseni. Tietäisin mitä arvostelisit jos arvostelisit. Minäkin tiedostan että rakastuminen ei kuulunut kuvioon.

  Rakastan miestäni,mutta olen rakastunut myös toiseen,rakastumista ei voi estää,koska tietoisuus asiasta tulee yleensä liian myöhään. Minun ja "nörttipoikani" ensimmäinen tapaaminen piti olla seksikokeilua,ja sellaisena se alkoikin,valitettavasti vain sielujen sympatiat osoittautuivat liian yhteensopiviksi skipata olankohautuksella.

  Tällä hetkellä koen vain rasittavaksi kaksoiselämän elämisen. En millään jaksaisi koko aikaa olla kuin viritetty viulunkieli ja tarkitella ja taasen tarkistella että kaikki merkit "nörttipojasta" on poistettu.

  Onneksi etäisyys pelaa osaansa tässä pelissä,yli km ja toisella ei edes autoa luonnollisestikkaan ihan vielä ; joten emme näe usein. Muuta "papertrail" jälkiä kyllä tulee senkin edestä: Kysyisinkin vielä että miten sinä käsittelet syyllisyyttäsi? Minulla ei aina ole syyllisyydentunteita ollenkaan,mutta välillä,varsinkin jos aviomieheni on ollut oikein ihana niin se ilmeisesti korreloi syyllisyyteni kanssa.

  Mitäs jos seksi alkaakin sujua miehesi kanssa hyvin,luuletko malttavasi lopettaa suhteesi "nörttipoikaan",entäs jos hänestä kuoriutuukin "fatal attractions" tyyppinen kyylä joka uhkaa paljastaa kaiken miehellesi jos et jatka suhdetta,pelottaako tällainen sinua? Huomaan että minua kiehtoo ajatus mitä tapahtuisi jos miehesi saisi tietää suhteestasi,miten arvioisit että hän reagoisi? Myöskin huomaan miettiväni että miten reagoisit jos Nörttipoikasi ilmoittaisi olevansa rakastunut sinuun?

  Olisiko se "deal breaker"? En osaa ottaa kantaa siihen että pitääkö tuntea jotain vastapuolta kohtaan jotta seksi olisi hyvää,kokemuspohjani on liian kapea moiseen arviointiin. En tarkoittanut että "vaihtelu virkistäisi" "pettämisen jännityksen takia" ottaisit toista rakastajaa,vaan tarkoitinkin että jos kerran Nörttipoika on "vain" seksiä niin ihan hyvinhän voisit vaihtaa hänet lennosta toiseen tms..??

  Minulle seksi on perustarve, lähes ravintoon verrattava. Jos hella on kotona rikki, menen ulos syömään - tällä logiikalla perustelen seksisuhteeni tarpeellisuuden ja vähennän syyllisyydentunteitani. Totta kai joskus omatunto kolkuttaa. Luotan hänen olevan sen verran realisti, että hän ymmärtää että kiristysseksi ei ole oikea vaihtoehto; ja hän tuntee minut tarpeeksi hyvin tietääkseen, etten semmoiseen suostuisi.

  Mieluummin sitten kertoisin aviomiehelleni tilanteesta. Uskon, että hän ymmärtäisi ja antaisi anteeksi. Nörttipoika "saa" rakastua minuun niin kauan kuin hän tajuaa, että se ei tarkoita sitä että olisimme joskus yhdessä perinteisessä suhteessa.

  Emme periaattessa pelkää rakastumista, eihän se että rakastuu toiseen välttämättä tarkoita että sen toisen kanssa pitäisi olla, tai että rakastuminen muuttuisi rakastamiseksi. Tämän muistamista suosittelen sinullekin joskin toki pyytämättä, joten anteeksi , semminkin kun oma Nörttipoikasi on ihan hirveän nuori vielä. Nörttipoika ei ole minulle vain seksiä Minä olen jotenkin päässyt yli tuosta ikäkysymyksestä,alussa tuskailin sen kanssa ja vain sen kanssa viikkokausia.

  Rakastuin selvästi persoonallisuuteen,enkä minä voi kuvitella yhtään toista vuotiasta jota edes vitsillä voisin ajatella miksikään muuksi kuin pennuksi. Kyseessä on yksilö joka on ns.

  Meillä "nörttipoikani" kanssa on ikäeromme jatkuvan vitsailun aiheena,hän vakuuttaa ettei se tarkoita mitään,kyseessä on vain numero,joissain asioissa hän on niin paljon minua kypsempi ja viisaampi. Nykyään enää vitsailemme asiasta. Tiedostan tietenkin että "nörttipoikani" on liian nuori yhteiseen elämään,enkä ole varma voisinko edes luopua avioliitostani,eikä hänellä ole varmastikkaan realistisia odotuksia yhteiselostamme,mutta luottaisin täysin että yhdessä selviäisimme mistä vain.

  Laastaria käyttäessä on muistettava huomioida, ettei se ole vahingossa irronnut iholta. Ehkäisypillereiden ja muiden yhdistelmähormoniehkäisyvalmisteiden käytön aloittamisen jälkeen saattaa esiintyä sivuvaikutuksia, kuten päänsärkyä ja painon sekä mielialan muutoksia, mutta nämä oireet yleensä katoavat muutamien kuukausien jälkeen. Jos ne eivät kuitenkaan helpota niin kannattaa keskustella lääkärin kanssa ehkäisymenetelmän vaihtamisesta.

  Keltarauhashormoniehkäisyä ja etenkin minipillereitä suositellaan henkilöille, jotka eivät voi käyttää yhdistelmäehkäisypillereitä esimerkiksi migreenin takia. Oikein käytettynä ehkäisyteho on oikein hyvä. Keltarauhashormonivalmisteiden käytön aikana kuukautisvuodon määrä usein vähenee, mutta kuukautiskierrossa saattaa olla epäsäännöllisyyttä tai kuukautiset saattavat jäädä myös kokonaan pois etenkin hormonikierukkaa käyttäessä , joka ei kuitenkaan ole terveydelle vaarallista.

  Minipillereitä otetaan kerran päivässä eikä taukoviikkoja pidetä. Ehkäisykapseli on noin tulitikun kokoinen ehkäisyväline, jonka lääkäri asettaa ihon alle ja sen vaikutusteho kestää valmisteesta riippuen kolmesta viiteen vuoteen. Se asetetaan paikallispuudutuksessa käsivarren sisäpuolelle eikä se näy, mutta tuntuu ihoa painaessa. Kapselin voi tarvittaessa poistattaa lääkärissä jo ennen vaikutusajan päättymistä. Hormonikierukka on pieni t-kirjaimen muotoinen ehkäisyväline, joka asetetaan kohtuun.

  Siitä vapautuu kohtuun samaa keltarauhashormonia kuin minipillereistä ja ehkäisykapselistakin, mutta hormonien määrä on käytettävissä olevista hormoniehkäisyvalmisteista pienin.

  Hormonikierukoita on markkinoilla kolme, joista kahden käyttöaika on viisi vuotta ja yhden, nuorille naisille suunnatun, kolme vuotta. Hormonikierukan lisäksi on olemassa kuparikierukka, joka on vaihtoehtona niille, jotka eivät voi hormonaalista ehkäisyä käyttää. Jälkiehkäisypilleriä ei tulisi ikinä käyttää varsinaisena ehkäisymenetelmänä vaan se on ratkaisu silloin, kun kondomi rikkoutuu tai luiskahtaa pois paikaltaan kesken emätinyhdynnän, emätinyhdynnässä ei ole ollut ehkäisyä lainkaan tai jonkun ehkäisymenetelmän käyttöön on liittynyt ongelmia.

  Jälkiehkäisypillerin saa apteekista ilman reseptiä eikä sen ostamiselle ole ikärajaa. Jälkiehkäisypillerin teho on sitä parempi mitä nopeammin se otetaan yhdynnän jälkeen. Kondomin rikkoutuessa on otettava huomioon myös seksitautien tartuntariski. Jos elämäntilanteesi on sellainen, että koet ehkäisyn aloittamisen ajankohtaiseksi, niin voit ottaa yhteyttä koulusi terveydenhoitajaan tai oman kuntasi terveyskeskukseen.

  Monissa kunnissa saattaa olla myös erikseen ehkäisyneuvola, josta saa apua ehkäisyn aloittamiseen liittyvissä kysymyksissä. Mikäli mietit hormonaalista ehkäisyä, niin tarvitset aina lääkäriltä reseptin sitä varten. Usein ensimmäinen lääkärikäynti jännittää nuorta, mikä on ihan normaalia. Sinun ei tarvitse osata vastata kaikkiin kysymyksiin tai osata kertoa itse asioistasi, sillä lääkäri haastattelee sinua ja kysyy kyllä oleellisimmat asiat ehkäisyn aloittamiseen liittyen.

  Lääkärikäynnillä yleensä sinulta kysellään mm. Kannattaa myös itse laatia lista mieltä askarruttavista asioista ennen lääkäriin menoa, niin pystyt sitten käynnin aikana myös kyselemään itsellesi tärkeitä asioita. Aina ehkäisyä aloittaessa ei ole välttämätöntä tehdä gynekologista tutkimusta.

  Jos lääkäri sellaisen tekee, niin on tärkeää tietää, että tutkimus ei ole kivulias ja siinä edetään täysin sinun tahtiisi eikä lääkäri tee mitään väkisin. Pedofilia eli lapsikohteinen seksuaalisuus tarkoittaa jatkuvaa ja voimakasta seksuaalista kiinnostusta esimurrosikäisiä lapsia kohtaan.

  Monet huomaavat jo nuorena, että ovat kiinnostuneita lapsista tai itseään selkeästi nuoremmista. Aihe herättää monissa ihmisissä ahdistusta. Teini-ikäisiin kohdistuva seksuaalinen kiinnostusta kutsutaan hebefiliaksi. Ihminen ei voi valita omaa seksuaalisuuttaan.

  Siihen, mistä kiihottuu tai mihin suuntautuu, ei voi vaikuttaa itse, eikä kukaan ulkopuolinen. Lapsikohteinen seksuaalisuus ei tarkoita sitä, että ihminen olisi sairas tai rikollinen. Lapsiin kohdistuviin seksuaalirikoksiin syyllistyvät eivät ole aina lapsikohteisesti suuntautuneita. Suuri osa lapsikohteisen seksuaalisen suuntautumisen omaavista ei toteuta mieltymystään, vaan se pidetään ainoastaan omana fantasiana.

  Lapsikohteisen seksuaalisen suuntautumisen hyväksyminen voi kuitenkin viedä aikaa ja siitä johtuva häpeä voi aiheuttaa mm. Nämä lisäävät riskiä syyllistyä tekoon, joka voi olla vahingollinen ja rikollinen. Jos lapsiin kohdistuvaa mieltymystä ja fantasiaa toteuttaa oikeassa elämässä, kyseessä on lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö, josta henkilö voidaan tuomita. Lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä puhutaan, kun kyseessä on alle vuotias.

  Jos tekijä on auktoriteettiasemassa suhteessa nuoreen, suojaikäraja nousee 18 ikävuoteen. Tällainen auktoriteetti voi olla esimerkiksi opettaja, valmentaja tai nuoriso-ohjaaja. Lue lisää suojaikärajasta täältä. Lapsikohteisen mieltymyksen omaavan olisi hyvä hakeutua seksuaali- tai psykoterapiaan. Sexpo on käynnistänyt SeriE-hankkeen, joka tarjoaa maksutonta, matalan kynnyksen tukipalvelua seksuaalista kiinnostusta lapsia kohtaan kokeville ihmisille.

  Meihin voi olla yhteydessä, mikäli omat tai läheisen seksuaalisuus, mielenkiinnon kohteet tai toiminta herättävät huolta. Varaa aika seksuaaliterapeutille sähköpostitse osoitteesta serie sexpo. Lapsipornon tekeminen, hallussapito ja levittäminen on kielletty Suomen rikoslaissa. Lapsipornon luokittelu ja määrittely ei aina ole selkeää esim. Lapsipornon tekeminen, eli lapsen asettaminen seksuaalisesti virittäytyneeseen tilanteeseen tai toimintaan ja sen kuvaaminen vahingoittavat lapsen turvallista kasvua sekä kehitystä.

  Niin kuin muukin hyväksikäyttö ja kaltoinkohtelu, se usein aiheuttaa lapselle traumoja. Jos lapsipornoon on törmännyt netissä ja se herättää voimakkaita tunteita tai huolestumista, voi soittaa esimerkiksi Sexpon maksuttomaan ja nimettömään puhelinneuvontaan. Anonyymin nettivihjeen voi jättää myös Pelastakaa Lapset järjestön linkin kautta. Tykkään yhdestä tytöstä joka asuu toisessa kaupungissa ja oon pistellyt sille viestiä ja se mulle mut en tiedä miten kertoa että tykkään hänestä ja haluaisin nähdä joskus jossain.

  Mukava kuulla, että olet tykästynyt tähän tyttöön ja olette jo viestitelleetkin. Tunteista kertominen on aina jännittävää meille kaikille ja vaatii uskallusta. Yksi selkeä tapa on kertoa ihan rohkeasti suoraan omista tunteista ja ehdottaa näkemistä. Viestissä se voi olla helppo sanoa, kun sitten vastaanottajalla on aikaa rauhassa vastata. Tai sitten voit ehdottaa jotakin rentoa tapaamista, esimerkiksi jäätelölle tai kävelylle menemistä, ja tapaamisen aikana voit osoittaa tai kertoa, että tykkäät hänestä.

  Kiinnostuksen ja tykkäämisen voi osoittaa monella tavalla. Hyviä tapoja osoittaa lämpimiä tunteita on esimerkiksi hymyillä toiselle, katsoa silmiin, kehua, kannustaa, ottaa kädestä kiinni tai vaikka kysyä toisen mielipiteitä asioista. Varmin tapa saada tieto vastapuolen tunteista, on kysyä häneltä itseltään. Olen nuori mies 23 , ja kysyisin hieman nukahtamisesta seksin jälkeen. Teen fyysistä työtä pitkiä päiviä, joskus jopa 14 tuntisia, ja olen iltaisin erittäin väsynyt. En jaksa juuri muuta kuin En jaksa juuri muuta kuin syödä ja käydä suihkussa.

  Harrastaisin mielelläni tyttöystäväni kanssa seksiä joka ilta, mutta en jaksa. Haluista ei ole puute. Suihkun jälkeen tyttöystäväni alkaa kosketella penistäni ensin sormin, ja sitten saman tien hyväillä sitä suulla. Tämä toistuu useita kertoja viikossa, ja tekee minulle hyvää.

  Nautin suuseksistä todella kovasti, ja saan ihanan orgasmin noin viidessä minuutissa. Olen heti sen jälkeen valmis höyhensaarille. Nukahdan parissa minuutissa, enkä yksinkertaisesti jaksa millään valvoa sen kauemmin. Pussailemme muutaman kerran ja imaisen yleensä tyttöystäväni nännejä.

  Hänelle tulee siitä hyvä olo. Mielelläni nuolisin häntä oikein kunnolla, ja totta kai olisin yhdynnässäkin, mutta en vain jaksa.

  En jaksa edes nousta pesemään penistä. Tyttöystäväni nuolee siitä kaikki spermatipat. Onko mielestänne normaalia nukahtaa käytännössä heti orgasmin jälkeen?

  Se on mietityttänyt minua paljon enemmän kuin tyttöystävääni. On tavallista, että seksin ja orgasmin jälkeen väsyttää ja uni tulee nopeasti. Monille orgasmin ja laukeamisen aiheuttama raukeuden tunne voi toimia mainiona unilääkkeenä. Joillekin seksi taas voi toimia piristyksenä ja energisoida oloa. On yksilöllistä, kuinka ihmiset reagoivat orgasmin saamiseen. On hyvin ymmärrettävää, että pitkän fyysisen työpäivän jälkeen olet väsynyt.

  Kenties voitte vapaapäivinäsi käyttää enemmän aikaa seksiin, niin että voit huomioida myös kumppaniasi monipuolisemmin ja kokonaisvaltaisemmin kuin työpäivän jälkeen.

  Millä tavalla pippeliä imetään? Osaavatko siitä paljon kokemusta saaneet naiset tietää, milloin siemensyöksyn tulo on lähellä? Voiko sen tuntea pippelin kovuudesta? Voiko nainen osata lopettaa Voiko nainen osata lopettaa juuri ennen miehen laukeamista, toistaa sen useamman kerran ja ikään kuin kiduttaa miestä päästämättä tätä orgasmiin asti?

  Entä jos hammas osuu pippeliin? Pohdit, millä tavalla pippeliä imetään. Tapoja on monia ja onkin aina tärkeä keskustella siitä, mikä tuntuu hyvältä sekä hänen mielestään, jonka pippeliä hyväillään että hänen mielestään, joka pippeliä hyväilee.

  Keskustella voi ennen suuseksiä ja myös sen aikana. Pippelin pään eli terskan voi ottaa suuhunsa ja imeä sitä joko kevyesti tai voimakkaasti. Pippelin vartta voi myös ottaa suuhunsa sen verran kuin tuntuu hyvältä. Toiset pitävät voimakkaasta imemisestä ja toiset kevyemmästä. Pippeliä voi hyväillä myös kielellä nuolemalla ja suutelemalla vartta ja terskaa.

  Kysyit, mistä voi tietää että siemensyöksyn tulo on lähellä. Siemensyöksy eli sperman purkautuminen peniksestä liittyy usein orgasmiin , mutta siemensyöksy ja orgasmi voivat olla myös toisistaan riippumattomia.

  Orgasmin lähestyessä hengitys ja syke kiihtyvät, iho voi punoittaa ja tahdonalainen lihastoiminta häviää, jolloin lihaksissa tapahtuu tahattomia supistuksia. Ihmiset kuitenkin kokevat orgasminsa eri tavalla. On mahdollista oppia tunnistamaan, milloin orgasmi ja sen myötä mahdollisesti siemensyöksy lähestyvät. On siis mahdollista ikään kuin kiusata toista lykkäämällä hänen orgasmiaan, mikäli se on molemmista nautinnollista.

  Voi olla, että tällaisen suuseksin onnistuminen vaatii yhdessä harjoittelua. Jos hammas osuu pippeliin, niin se voi tuntua ikävältä ja satuttaa.

  Ei kuitenkaan kannata pelätä liikaa hampaiden osumista, sillä kovin pahaa jälkeä ei hampaiden osumisella tavallisesti saa. Joku saattaa myös nauttia hampaiden jännittävästä osumisesta pippeliin. Tämäkin on sellainen asia, josta on hyvä keskustella. Minulla on varmaan ongelma. Koska ajattelen vain minun luokkalaisen tytön pillua. Fantasiat ja erilaiset mielikuvat voivat olla joskus hämmentäviä asioita. Kertomasi perusteella kuulostaa kuitenkin siltä, että elät ihan luonnollista murrosiän vaihetta ja sinussa ei ole mitään vikaa.

  Fantasioissa kaikki on sallittua ja jotkut haluavat hyödyntää fantasioitaan harrastaessaan sooloseksiä ja näin ollen helpottaa kiihottunutta oloaan. Pakko ei kuitenkaan ole sooloseksiä harrastaa, jos ei siltä tunnu. Koetko olevasi ihastunut tähän tyttöön? Jos olet ja haluat tehdä lähempää tuttavuutta, voithan yrittää olla häneen yhteydessä puhelimen tai netin kautta ja kysäistä vaikka kuulumisia tai miten loma on mennyt.

  Jos teillä on yhteisiä kavereita, niin heidänkin kauttaan voit saada yhteyden tähän tyttöön tai ehkäpä voitte viettää kaikki yhdessä aikaa kesällä. Ihastuksen tunteen voi pitää myös vain itsellään ja nauttia omasta olostaan. Toivottavasti asia ei tuota sinulle enempää harmia.

  Mikäli ihastumiseen, fantasioihin tai sooloseksiin liittyvät asiat tuottavat sinulle ahdistusta tai päänvaivaa, on hyvä ottaa asia puheeksi jonkun tutun aikuisen tai vaikkapa terveydenhoitajan kanssa. Heillä on kokemusta näistä asioista ja saat tukea ja neuvoja tilanteessasi. Halutessasi voit soittaa myös neuvontapuhelimeemme , jos kaipaat ulkopuolista keskusteluapua. Mun kysymys on oikeestaan enemmänkin teoria, mut toivoin et voisitte "todentaa" sen.

  Oon kokeillut itsetyydyttämistä ekoja kertoja varmaan joku vuotta sitten, enkä oo vieläkään onnistunut Oon kokeillut itsetyydyttämistä ekoja kertoja varmaan joku vuotta sitten, enkä oo vieläkään onnistunut saamaan sitä tuntumaan hyvältä. Oon kyllä vähän lannistunut siitä, enkä oo sit kokeillut kauheen aktiivisesti En vaan k o ostu siitä mitenkään, en koskettelusta tai mielikuvista.

  En oo edes suudellut ketään koskaan, joten mulla ei oo mitään pohjaa. En siis oikeen osaa kuvitella, miltä pitäis tuntua, koska en yksinkertasesti tiiä mistään mitään. Tätä vähän sivuten, esim. En vaan osaa kuvitella itteeni siihen tilanteeseen. Voiko tämmönen korjautua iän myötä ja miten? Kiitti jo etukäteen, tää on painanut mua pitkään. On mukavaa, että otit meihin yhteyttä, sillä aina kannattaa jutella omista mietteistään.

  Seksuaalisuus on hyvin monimuotoinen asia ja usein seksuaalisuus muovautuu ajan myötä aina vähän erilaiseksi. Tuntuuko sinusta siltä, että asioiden tulisi olla eri tavoin vai onko tilanne sinulle sellainen, että voisit itse määritellä itsesi aseksuaaliksi? Kukaan muu ulkopuolinen ei voi määritellä toisen ihmisen seksuaalista suuntautumista ja identiteettiä ja jos sinusta tuntuu siltä, ei sinunkaan ole pakko lokeroida itseäsi kovin tarkkaan.

  Aseksuaalisuuden muotojakin on hyvin monenlaisia ja jotkut esimerkiksi kokevat seksuaalisen halun puuttumista mutteivät läheisyyden halun puuttumista.

  Omaan itseensä tutustuminen voi kestää läpi elämän, eli mikään kiire ei siis ole. Joskus on myös helpompi tarkastella ensin asioita yksittäisesti, jotta voisi muodostaa itsestään kokonaiskuvan. Koetko esimerkiksi, että sinua enemmän huolettaa eräänlainen mielikuvituksettomuus ja se, ettet tuon piirteen takia osaa asettua toisen asemaan tai eläytyä johonkin tunnetilaan?

  Onko tämä ollut este ihmissuhteiden rakentamiselle vai onko este muodostunut jonkin muun seikan takia? Muun muassa tällaisia asioita on hyvä miettiä ja eritellä, kun lähtee tutkimaan omaa itseään. On ihan ymmärrettävää, että kaipaa vastauksia omaan elämäänsä liittyen. Kuljemme mielellämme sinun rinnallasi ja siksi autammekin sinua niin halutessasi ilmaisen neuvontapuhelimemme tai neuvontatapaamisten kautta.

  Myös Setan sivuilta voit löytää niin tietoa kuin erilaisia auttamistahoja. Toivottavasti asia selviää sinulle.

  Kaikkea hyvää nyt ja tulevaisuudessa! Haluaisin tietää vähän ryhmäseksistä. Miksi ihmiset harrastavat sitä? Onko se kovin yleistä? Kuinka suurella porukalla sitä voi harrastaa? Mitä riskejä siihen liittyy? Mitä kaikkea siinä voi tehdä? Eikö ole uhkarohkeaa, jos yksi nainen on vaikka viiden miehen kanssa yhtä aikaa? Ryhmäseksi voi olla monille miellyttävä fantasia. On täysin yksilöllistä, mikä saa henkilön kokeilemaan ryhmäseksiä, tai minkäänlaista muutakaan seksiä.

  Yleisesti ottaen, voisi syynä kuitenkin olla halu laittaa fantasia toteen ja saada uusia kokemuksia. Joillakin kokemus voi jäädä yhteen kertaan, toisille se voi olla aina kiva piristys makuuhuoneessa aika ajoin. Kaikki ryhmäseksiä harrastavat tai ryhmäseksiä harrastaneet eivät välttämättä halua jutella asiasta täysin julkisesti, joten sen takia on vaikeaa sanoa tarkasti, kuinka yleistä ryhmäseksi on. On ihan osallistujien määriteltävissä, miten he haluavat harrastaa ryhmäseksiä ja mitä kaikkea juuri heidän ryhmäseksiinsä kuuluu.

  Mitään tarkkaa ylärajaa ei ole, osallistujat saavat itse määritellä omien rajojensa mukaan, mikä tuntuu hyvältä määrältä. Kaikissa tavoissa harrastaa seksiä onkin tärkeää juuri tuo omien rajojen tunteminen sekä toisten rajojen kunnioittaminen.

  Omista toiveistaan ja tuntemuksistaan kannattaa rohkeasti jutella, jos siltä tuntuu. Myös tuollaisissa tapauksissa, joissa on yksi nainen ja viisi miestä, olisi tärkeää, että kaikki voisivat luottaa toisiinsa. Jos jokin epäilyttää, voi vielä kesken aktinkin kieltäytyä. Yksi huomioitavista riskeistä on tautien tarttuminen. Siksi olisikin hyvä suojautua kondomien ja suuseksisuojien avulla.

  Jos mukana on seksileluja , olisi myös niiden hygieniasta ja suojaamisesta huolehdittava. Toinen riski taas liittyy enemmän henkiselle puolelle. Joillekin ryhmäseksi voi olla kiva fantasia, mutta käytännön tasolla voikin kokea monenlaisia erilaisia kurjalta tuntuvia tunteita, kuten mustasukkaisuutta tai turvattomuutta. Tämän takia on hyvä miettiä ja jutella omista toiveistaan ja haluistaan.

  Jos jokin jää vaivaamaan, olisi siitä myös tärkeää puhua avoimesti. Jos sinulla heräsi jotakin uusia kysymyksiä seksiin tai seksuaalisuuteen liittyen, autamme sinua vielä mielellämme neuvontapuhelimessamme. Minua häiritsee monesti kesällä, kun jotkut naiset kulkevat julkisissa paikoissa niin vähissä vaatteissa.

  Ja myös se, kun joillakin on niin takamuksen myötäiset tiukat farkut. Eivätkö he ajattele lainkaan, että joku mies saattaa sen vuoksi käydä heihin kiinni, kun oikein paljastelevat itseään. Totta kai mies on se suurempi syyllinen, mutta on naisellakin joku vastuu omasta pukeutumisesta ja mahdollisista seurauksista.

  Monesti tällaiset pukeutumiseen liittyvät teemat nousevat esiin, kun puhutaan seksuaalisesta kaltoinkohtelusta tai seksuaalisesta väkivallasta. Jokaisella ihmisellä on kuitenkin oikeus ilmaista itseään pukeutumalla juuri sillä tavoin kuin itselle sopii. Seksuaalista väkivaltaa voi kohdata, olipa sitten pukeutunut toppahaalariin tai minihameeseen. Jokaisella henkilöllä on lisäksi itsemääräämisoikeus omaan kehoonsa liittyen.

  On myös hyvä muistaa, että miehetkin voivat kohdata seksuaalista väkivaltaa. Henkilö, joka jollakin tavalla loukkaa toisen seksuaalista itsemääräämisoikeutta, on aina täysin syyllinen tapahtuneeseen. Tällaisissa tapauksissa olisi tärkeää olla yhteydessä polisiin. Kanssaihmisten turvallisuudesta huolehtiminen on tärkeää. Muistathan, ettei sinun kuitenkaan tarvitse kantaa koko maailman taakkaa harteillasi. Omalla asiallisella käytökselläsi voit näyttää esimerkkiä, kuinka toisia kohdellaan hyvin ja mikäli havaitset jonkinlaisen uhkaavan tilanteen, on asiasta ilmoitettava eteenpäin poliisille.

  Jos asia vaivaa sinua kovasti ja kaipaisit vielä syvällisempää keskustelua, voit jutella asiasta neuvontapuhelimessamme. Halutessasi voit vielä lukea lisää seksuaalisesta kaltoinkohtelusta täältä  ja seksuaalioikeuksista täältä. Puristaako pimppi yhtä nautinnollisesti pippeliä yhdynnässä, jos ei nainen saa ollenkaan orgasmia?

  Olemme vastanneet eräälle toiselle henkilölle samaan aiheeseen liittyen. Vastaukseen voit tutustua täältä. Lisätietoa asiasta saat vielä halutessasi soittamalla neuvontapuhelimeemme tai juttelemalla terveydenhoitajan kanssa. Moi mua on alkanut kiinnosta runkata naisten käytetyille pikkuhousuille ja eteenkin erään tutun naisen pikkuhousut mua kiinnostaisi mutta en tiedä miten sen kertoisin hänelle. Vastasimme äskettäin hyvin samankaltaiseen kysymykseen.

  Toivottavasti vastaus auttaa sinua eteenpäin. Voit halutessasi olla yhteydessä myös neuvontapuhelimeemme. Palvelu on anonyymi ja maksuton. Kysyit mitä on valkoinen neste, jota tuli pippelistä, kun vedit esinahkaa edestakaisin. Luulenpa, että olet saanut itsehyväillen aikaiseksi siemensyöksyn. Oman kehon ja peniksen hyväilemisen lopputuloksena voi olla orgasmi ja siemensyöksy. Orgasmi on voimakasta mielihyvää tuottava nautinnollinen kokemus, johon usein liittyy siemennesteen purkautuminen peniksestä.

  Orgasmin ja siemensyöksyn jälkeen erektio yleensä heikkenee ja penis palautuu lepotilaan. Siemensyöksyssä peniksestä tulevaa nestettä kutsutaan spermaksi.

  ..

 • Ruskea vuoto yhdynnän jälkeen homo miten sheivata alapää

  Videos vidal gonzo porno de tranxesuales xxx maduras videos porno hd travestis pollas peludas maricones follando anal duro travesti tetas videos amateur x shizuka desnuda sofia rose porno videos hd x peliculas porno español gratis porno transexuales abuelas interracial madura video x grandes gordas gratis despedidas de tetonas maduras mujeres muy zorras peludas sasha grey videos de trios gratis nacho vidal anal paginas de madres y tetonas chicas desnudas porno lesvianas gratis de esperanza gomez vintagexxx videos de masajes maduras mangas hentai jovenes video porno en español gratis de pies lesvianas videos xxx sexo masajes xxx viejas follando videos masajes lesbianas sexso gratis travestis con embarazadas videos porno de mujeres tetonas follar video pelos en la calle porno gratis mia magma kortney kane videos pornos grati travesti gratis videos amateur xxx maduros videos potno gratis porno tias en la folla a su vecina chicas y joven follando xxx webcam sex famosa follando a su madre se la calle videos prono gratis videos gratis lesvianas videos pornos hd xxx videos pornos gratuitos alexia texas videos masajes eroticos de maduras haciendo pajas videos lesvianas videos jovenes putas gratis xxx sexo porno eyaculacion femenina porno gratis pollas grandes tetas muy peludas chinos follando videos pornograficos gratis muy gordas mujeres mujeres videos pornos porno gratis sexoxxx porno cono peludo porn casting porno peliculas lesbianas gratis bbw video de casa calientes gratis porn xvideos porno videos eroticos de chicas desnudad hd video paginas porno videos porno gordas videos de gordas follando videos lesvicos gratis porn casting porno negras desnudas los mejores videos maduras zorras rubias lesbianas vídeos eróticos gratis porno gratis videosputas sexi porno cocina porno gratis porno anal videos gratis ruvias videos sadomaso porno pollas xxx corrida anal videos porno porno maduritas tetonas españolas striptease porno france porno masage rooms ama de maduras tetonas españolas follando al fontanero hd porn videos porno españoles gratis porno erotico corriendose kitty jane videos porno travestis ferrol videos videos de lesvianas jovenes rubuas 19 gratis porno chicas desnudas vaginas peludas gordas sexo amater quiero ver videos cuarentonas tetonas porno porno con negros porno gratis 69 porno alta definicion videos gratis mujeres gordas follando streaming porn porn tetas naturales videos porno tube videos mugeres desnudas mujeres tetonas videos xxx sexo hardcore hentay cumloder videos gratis videos de parejas maduras rusas putas porno gratis castin porno madre e hija follando gratis porno latinas follandose videos cumloader español maduras tetonas follando trios tetas naturales chicas tocandose viejas follar por el amor xxx abuelas videos maduras gratis videos videos transexuales porno porno bisexual porno en español porno cratis porno casero interracial porno zorras asiaticas negras sasha grey follando jovenes calientes gratis se folla a su hija porno sadomaso vídeo xxx gratis lesbianas video porno eyaculacion femenina trios porno de españolas vidio porno modelos video gratis massage porn video porno en español samia duarte sexso xxx videos pornos gratis pornoxx asiaticas folladas abuela analporn porno viejas tetonas porno madre hija porno amater follando chicas amateur porno sexo con las mejores videos hd 1080 videos porno español videos de españolas follando streaming porn hentai x porn tube pillados haciendo el mejor video madura española follando tetas naturales xxx amater coños ricos porno pono grati videos gratis sexo anal españoles putas enfermeras porno porno videos pono gratis videos x de travestis ferrol gorditas follando con pollas grandes pollas descargar video de coños peludos gratis negras desnudas casting sexo duro xxx pollas de lesvianas desnudas videos lesvianas porno mamadas maduras porno sensuales transexual xxx videos tetas de mujeres embarazadas lesbianas mujeres fallando videos porno free porno eyaculacion femenina videos masajes mujeres tragando semen videos maduros abuelas secretaria follando latinas porn travestis videos mujeres vestidas y tetonas videos gangbang rubias21 madura nekane sweet porno on blondes cumlouder video de maduras porno de putas porno despedidas de sexo sado videos de porno madre hijo manga porno español parejas amateur porn porno de lesvianas cosplay babes sexo gorditas xxx orgia lesbianas hd abuelas masturbandose videos videos lesvianas videos sexuales gratis porno en alta definicion videos porno de travestis follar videos porno pono grati paris porn tetas grandes corridas porno travestis follando xxx porno sexo maduro lamiendo coños peludos videos chicas porno chicas porno en casa calientes videos chocho mojado videos porno gratis dora la folla a su hija porno gratis masturbacion porno xxx gratis videos pornos ver videos porno gratis gais follando con jovenes sofia rose porno para mujeres desnudas tias con sexo interracial porno paja española glory hole porn toro pormo pollas enormes porno españoles películas porno gratis viejas españolas videos x masajes lesbianas porno para descargar videos chicas porno.

  con 18 porno videos demaduras brasileñas follando porno x en español gratis porno caliente enfermeras lesbianas petardas latinas cachondas porno con videos porno lesbianas maduras tube videos culonas maduras zorras mujer follando videos porno castellano videos sasha grey xxx vides porno modelos porno xxx sexo anal chupadas de soltera porno tias con maduritas tetas tias follando videos teens chicas comiendose el amor videos porno con mujeres maduras follando videos porno lesbico maduras x españoles orgias lesbicas videos masajes lesbianas monjas rubios desnudos mujeres maduras porno gratis garganta profunda porno lesbico chicas foyando haciendo sexo gorditas el mejor porno hentai hd pareja joven porno españolas gratis tetonas videos manga gratis hentaixxx viejas milf mamada jinx maze videos porno culonas sexo duro videos xxx ver videos follando trio porno latinos animacion porno gratis porno maduras mujeres maduras mejores tetas gordas españolas gratis videos porno gratis porno gratis porno en español porno.

  con putas viejas muy guarras gratis anal tube mujeres corriendose follando video sexo maduras peludas videos de sexo ancianas gordas desnudas mujeres cachondas películas pornográficas gratis porno en español videos x-art gratis maduras como locas películas pornos gratis redporn chicas porn videos xxx gratis video culos jovenes videos pornos españoles panties porn hentai gratis de colegialas maduras x-art videos sasha grey follando videos porno español mejores videos porno pollas negras maduras grandes gordasxx pollasgrandes rubias tube milf vids sexo latinas folladas videos porno ver vídeos porno lesbiana web cam xxx 18 porn videos pornos gratis porn madura sexo suave paja xxx videos poeno español mejores vídeos de tetonas videos x anal video xxx en grupo rubias fontanero follando gordas tetonas videos porno hd videos xxx trio putas vergas grandes naturales follando coños peludos follando vídeos porno en castellano videos de abuelas porno chicos masturbandose casting porno de soltera porno español videos español videos sasha grey videos masajes streaming porn videos porno gratis videos maduritas garganta profunda porno con tios follando viejos tetas grandes actrices porno masajes lesbianas maduras sex free pono grati paris porn sexo porn videos coños follando anal gordasfollando videos porbo español garganta profunda porno gratis amateur transexuales follando porno trio sasha grey sexo en español gratis videos phorno gratis ver videos porno amateur españa ancianas peludas videos transexual videos sexuales gratis ver videos pornos en cordoba porno gratis mujeres porno de trios de masturbacion porno eyaculacion femenina follando muy putas chupadas de masturbacion maduras.

  con videos lesbianas maduras porno abuelas calientes gratis xxx pornp gratis tetas naturales hombres desnudos porno lesbicos porno mamadas jovenes calientes cumlouder porno rubias maduras gratis ver video lesbiana madura xvideos sandra milka mujeres follando pollas porno tube chicas buenas porno gratis xicas desnudas sexo sado porno caliente sexogratis maduras gratis mujeres maduras x videos sexo gratis putas team skeet porno de porno videos porno videos porno videos porno duro videos xxx mujeres gordas lesvianas gratis sexoxxx porno español trios gratis duro videos muy zorrras páginas porno gordos cumlauder españa porno follando rusas follando porno espanol roxy raye porno de putas viejas haciendo sexo con bideos pornos gratuitos follandose videos porno español de maduras cumlauder videos hd videos porno nekane actriz porno videos de españolas follando ancianas descargar videos de fiesta porno caliente videos intercambios orgias porno strapon videos hentai porno gratis pelicula porno de travestis maduras chupando pollas es.

  con viejos follando enfermeras lesbianas hd xxx mujeres haciendo el coño depilado quiero ver videos porno para descargar vídeos porno masturbacion maduras.

  .