Recent Posts

  Mansen sex shop tampere puhelinseksi numerot homoseksuaaliseen

  Minulla on vahva työetiikka, enkä todellakaan esimerkiksi toimiessani kauppaopiston tai lukion sijaisopettajana koskaan ns. Se, että viime reissulla, jonne siis lähdin yksityishenkilönä avustamaan paikallista organisaatiota omalla kustannuksellani , satuin rakastumaan paikalliseen mieheen ja harrastamaan seksiä tämän kanssa, ei millään lailla kerro mitään minun koko persoonastani, ammatillisesta pätevyydestäni tai kyvystäni erottaa moraalisesti oikea ja väärä.

  Se ei myöskään kerro mitään siitä, miten tulen seuraavalla reissullani käyttäytymään. Jos pääsen valintaprosessista läpi, tulen edustamaan kansainvälistä organisaatiota heidän virallisessa univormussaan. Tulen pistämään päivittäin oman henkeni alttiiksi avustaessani paikallisia läsnäolollani. Se, että minulle tullaan sanomaan anonyymisti, että en ole kelvollinen tähän tehtävään, on jo ajatustasolla niin absurdi, että naurattaa. Se on myös ennen kaikkea kategorista slut-shamingia. Vaikka Puumalla olisi rakastajia Lähi-Idässä, ei se tee hänen avustustyöstään yhtään moraalisesti huonompaa.

  Toisaalta taas en edes kuvittelisi likaavani tosiaan kansainvälisesti tunnetun ihmisoikeusorganisaation mainetta nusauttelemalla paikallisia, parhaimmassa tapauksessa vielä univormu päällä. En edustaisi siellä itseäni kuten viime kerralla, vaan organisaatiota. En minä nai työkavereitani tai asiakkaitanikaan nykyisessä työssäni.

  Näen tulevan vapaaehtoistyön siten, että jokainen paikallinen on tavallaan asiakkaani. Viimeksi näin ei ollut, ja itseasiassa ihminen, johon minulla oli suhde, oli itsekin länsimaalaistunut Euroopassa tapahtuneiden yliopisto-opintojensa aikana; ja ei, en kertonut tätä hänestä kertovassa postauksessani.

  Saattaa tulla yllätyksenä, mutta blogini ei ole sataprosenttinen raportti elämästäni — eikä kenenkään muunkaan elämästä. Jätän pois yksityiskohtia ja henkilön taustoja; joskus, koska en katso sen olevan olennaista, ja joskus henkilön anonymiteetin suojaamisen takia.

  MUTTA kyse ei olekaan meidän moraalisäännöistä vaan heidän. Että kyllä joo tekee hänestä huonompaa. Avustusjärjestön rekryssä voisi tietty olla rehellinen ja kertoa vähän menneistä suhteistaan. Veikkaan että valinta osuisi johonkin toiseen henkilöön. Kerroitko sinä viime työhaastattelussasi koko seksuaalihistoriasi, valotitko alkoholinkäyttöäsi tai sitä yläasteen kokeiluvaihetta, kun omppupomppuhuppelissa päädyit suutelemaan samaa sukupuolta olevaa luokkakaveriasi?

  Luuletko että se, että minulla on avioliiton ulkopuolisia suhteita, koska elän avoimessa suhteessa, painaa vaakakupissa enemmän kuin se, että minulla on jo kokemusta konfliktitilanteista ja osaan jo kommunikoida paikallisten kanssa heidän omalla murteellaan?

  Jos olisin erittäin anti-islam tai ryyppäisin päivittäin, okei. Sillä saattaisi olla merkitystä toiminnalleni paikan päällä. Parisuhdestatukseni tai seksuaalihistoriani ei sen sijaan vaikuta minun kykyyni hoitaa hommani ; ihan samalla tavalla kuin se ei vaikuta naispapin tai naisopettajankaan kykyyn hoitaa omansa. Minulla on Planin kautta kummilapsi, käyn viikottain lukemassa sanomalehtiä vanhainkodissa ja lisäksi lahjoitan Helsinki Missiolle kuukausittain.

  Osallistun rahallisesti, kun aikaa ei ole. Mutta hyväntekijän tulee käyttäytyä sääntöjen mukaan. En minäkään harrasta seksiä vanhusten kanssa. Ja jos harrastaisin, luulen että järjestöni ei haluaisi minua enää lukurinkiin. Ja niiden rikkominen tässä häiritsee. Tässä kommentissa minusta oli mielenkiintoista lähinnä se, että minut nähdään ilmeisesti kategorisesti seksuaalisesti täysin impulssien varassa toimivana tyyppinä, joka ajattelee pillullaan aivojensa asemesta; minun oletetaan rikkovan ihmisoikeusjärjestön sääntöjä, vaikka minua ei vielä edes ole valittu koko tehtävään.

  Toki olen seksuaalisesti impulsiivinen, mutta olen paljon muutakin. Siellä paikan päällä voi sitten kikasautella muutamaa teiniä ja jälkikäteen tuntea olevansa hyväntekijä. Se vesittää kaiken sen järjestöjen pohjatyön mitä siellä on tehty vuosia!

  Tässä pistetään vielä isompi vaihde silmään. Aiheutan varmasti samalla myös lisäkonflikteja, diplomaattisia kahakoita ja aloitan ohimennen myös pari uutta sotaa.

  Kannattaakin olla pöyristynyt — varmuuden vuoksi jo etukäteen. Mutta se, että lähdet Lähi-Itään sekoilemaan eri miesten kanssa ja leikkimään rauhantarkkailijaa, kuulostaa tosi pelottavalta sinun taustallasi. Aloita mielummin vaikka laskuvarjohyppyharrastus tai mikä olisi vielä extremimpää: Tai jos haluat äärikokemuksen, hanki lapsi. Okei, tälle nauroin jo ääneen. Päädyin kirjoittamaan tämän postauksen — en niinkään selitelläkseni motiivejani, vaan muistuttaakseni siitä, että me bloggaajat ollaan ihmisinä paljon muutakin kuin blogimme aihepiiri.

  Tiedän edelleen itse oman motivaationi haluuni lähteä Lähi-Itään, ja sillä ei todellakaan ole mitään tekemistä seksuaalisuuteni kanssa. Lisäksi on mielestäni tärkeää ihan erikseen korostaa sitä, miten helposti me ihmiset nykyään tuomitsemme toisia ihmisiä; netti on antanut oivat välineet huudella takavasemmalta taustoihin sen enempää perehtymättä, ihmistä sen enemmän tuntematta. Ja vielä se feministinen näkökulma, jonka takia itseasiassa tein lopullisen päätöksen kirjoittaa tämän postauksen; onko todellakin niin, että seksuaalisuuttaan vapaasti toteuttava nainen ei ole vielä tänä päivänäkään kelvollinen osallistumaan yhteisen hyvän tekemiseen - vaikkapa ihmisoikeuksien turvaamiseen?

  Oot ihan mahtava, tykkään sun asenteesta ja kiitos tästä postauksesta, ihan super: On se kumma, että edes naisten mielestä nainen ei voi harrastaa irtosuhteita ja olla samaan aikaan kunniallinen kansalainen Joo, ajattelin itse samaa.

  Toisaalta, eihän me voida tietää, ovatko kaikki kommentoijat naisia Nyt vois ottaa huomioon sen, että blogissasi sulla on ollut suunnilleen yksi rooli, mitä olet tuonut julki. Ja viihteenähän sitä luetaan. Ei iso osa lukijoista ole edes kiinnostunut sun elämästä muuten kun tätä kautta. Että sikäli reaktiota voi pitää jollain tavalla ymmärrettävänä, vaikkei loppuun asti ajateltuna.

  Sitä taustaa vasten sun ei ehkä kannata niin välittää tuollaisista heitoista, jotka kylläkin mun korvaan kuulostaa aika pahoilta. Mene ihmeessä ja tee hyvää! Sille on tarvetta tässä maailmassa. Joo toki - ja tämä "rooli" on ihan tahallaan valittu koska blogin aihepiiri on Mä en niinkään näistä välitä enää ainakaan silleen isommassa mittakaavassa, toki omaan persoonaan kohdistuva kritiikki aina vähän kirpaisee, vaikka tietää, ettei oikeasti sellainen persoona olekaan , mutta tosiaan alkoi huolestuttamaan enemmän yleisellä tasolla se, että pysähtyykö ihmiset nykyään enää ajattelemaan ollenkaan, mitä ne screenilleen suoltaa ja kommentteina lähettää.

  Ai että miten jaksaa uudelleen ja uudelleen yllättää tää verenpainetta nostava anonyymien mielensäpahoittajien ja kaikkivaltiaiden määrä! Saamasi palaute on tosiaan malliesimerkki siitä, miksi Suomessakin edelleen täytyy tehdä töitä tasa-arvon ja asenteiden eteen - kenellä muka tulisi mieleen moralisoida miestä samasta asiasta. Kaikenkaikkiaan toivon että noin kapeakatseiset ja muutenkin ahdasmieliset slut-sheimaajat ymmärtävät jatkossa pitää päänsä kiinni vaikka olisi kuinka anonyymi kanava.

  Just tämä on se syy, miksi päätin kirjoittaa tästä silläkin uhalla, että menee taas jonkun mielestä "vinkumiseksi kun bloggaaja mielensä pahoitti". Nämähän ovat mielikuvitusta kaikki tarinat, mutta tosiaanko luulette, ettei miestä moralisoitaisi vastaavasta toiminnasta?

  Miettikääpä parisuhteessa oleva mies, joka käy panemassa naapuriperheen tyttöä. Asuu "avoimessa" suhteessa, jossa nainen kärsii alapäänsä kuivuudesta. Sopii maahanmuuttajatyttöjen kanssa hotelliviikonloppuja Helsinkiin, jossa panee tyttöä 28 kertaa vierailun aikana rakastuneena hotellihuoneessa. Lisäksi julkaisee näistä tapahtumista tarinoita netissä, ja kertoo kuinka nautinnollista on ollut. Mua on huvittanu tää sama asia: D Jos joku nelikymppinen hyvin toimeentuleva, naimisissa oleva mies kirjoittelisi blogia missä suuressa osassa on eroottiset viestittelyt parikymppisten varattomien neitsyiden kanssa, joiden vartaloita kuvaillaan "jumalaisiksi" ja joille annetaan sellasia eksoottisia lempinimiä kuin CaramelCandy niin luulen että monikin feministibloggaaja sauhuaisi kommenttikentässä: D Kaksinaismoralismi on oikea ongelma, mutta se toimii molempiin suuntiin.

  Enkä nyt tällä tarkoita, että kommenttikentässä sauhuaminen olisi järkevää puuhaa ylipäänsä. Ihan tosissanneko luulette, että miehet saa seksisuhteistaan saman määrän paskaa niskaansa kuin naiset? D uskon että miestäkin moralisoitaisiin, mutta en tiedä missä maailmassa elätte, jos ette lainkaan tunnista tätä slut sheimausta.

  Jos ei ajatella tasa-arvokysymystä, niin sekin on naurettavaa, että hlö tuomitaan seksielämänsä perusteella epäkelvoksi avustustyöhön. Tässä sitten miesnäkökulmaa ja en toki jaksanut lukea koko blogijuttua tai mistä tuo sai alkunsa; sekavaa tajunnan? Pienempimuotoista seksuaalista hyväksikäyttöä on havaittu myös muualla.

  Toki keski-ikäiset naiset saa ja tasa-arvon nimissä pitääkin. Sitä vaan jaksaa ihmetellä, että vieläkin ollaan sitä mieltä, ettei ole tasa-arvoa jne. Siellä Marokossa vai missä vtussa anteeksi ranskankielinen lainaus sitä onneksi on. Ja jos miehet pitäisi samanmoista lokia, oli se heti täyttä paskaa ja paha mies. Näin se tasa-arvo toimii.

  Ja olen varmaan tiukkapipoinen, kun mulla ei ole kaverina bilsanmaikkaa joka käy ruotsissa Summasummaarum, hieno juttu, saa vanhankin tolaltaan! Aaaargh mitä käsittämätöntä paskaa! Alan uskoa siihen teoriaan, että vain viidesosa ihmisistä kehittyy elämänsä aikana periaatteellisen moraalin tasolle. Mutta antoisaa vapaaehtoismissiota kaikesta huolimatta! Kai ne saa jonku ilmotuksen, jos niiden kommenttia kommentoi, että voin käydä tylyttämässä niitä myöhemmin, kun vaan pystyn vielä niiden sanoihin palaamaan??

  Mä en itseasiassa edes tiedä miten niistä ilmoitetaan jos ei ole rekisteröitynyt käyttäjä - mä saan tietysti kaikki ilmot kun omalla nimelläni!!

  No siis kyllä sun nyt vaan pitäs myötää vihdoin ja viimein kaikille, että tosiaan kaikki eteentulevat miehet viet sänkyyn ja muutenkin lähi-itään menossa avustushommia tekemään vaan ja ainoastaan sen takia, että haluat uutta tuoretta ja käyttämätöntä munaa. Eihän sulla missään nimessä voisi olla mitenkään muunlaisia motiiveja kun kerran katsoo sun seksuaalihistoriaa, ei vaan ole mahdollista: No sviddu kun en tätä ite ole aikaisemmin tajunnut!

  Sitä munaahan ei saa yhtään helpommin lähempää ja vähemmän henkensä uhalla: No eihän saa kun kato oot jo kolunnut kaikki miehet kotimaassa läpitte ; Pakko siirtyä suuremmille vesille lol. Mutta joo, ihminen on ihmeellinen ja ihmeelisellä logiikalla varustettuja nämä sinua palautteella lähestyneet. Uskooko joku vielä todellakin että tää blogi on muuta kun kirjoittajan mielikuvitusta ja toiveunta Onhan tämä nyt ihan selkeästi mielikuvitusblogi, jolla kalastellaan lukijoita.

  Sivussa vähän mainostellaan tuotteita, jos tilaisuus tulee. Monille tuntuu olevan vaikeaa tajuta, ettei seksuaalinen aktiivisuus ja avoimuus estä rationaalista ajattelua. Ehkä se on kylmän ja protestanttisen Pohjolan oire - esimerkiksi Ranskassa seksuaalinen aktiivisuus tuntuu äänestäjien mielikuvissa kulkevan käsi kädessä vaikutusvallan ja päätöksentekokyvyn kanssa.

  Joka tapauksessa, mene ja tee unelmiesi duunia, ihastu jos ihastuttaa ja nauti kokemuksesta! Lähi-itä kirjoitetaan Lähi-itä ja Kaukoitä on Kaukoitä. Menikö ihon alle vai? Mutta meille vetreille nuorille!! Ja sitä särmää huoneessa oli.

  Ihastuin välittömästi huoneen puuelementteihin - lienevätkö ihan rakennuksen alkuperäisiä? Jos, niin pointsit siitä, että niitä ei ole häivytetty mihinkään, vaan otettu osaksi huoneen karismaa. Puu sisustusmateriaalina antaa minulle henkilökohtaisesti aina lämpimän, kotoisan vaikutelman.

  Tykästyin myös tosi paljon nojatuoleihin, ja hehkutinkin niitä niin, että Poeka jo jossain vaiheessa toppuutteli naureskellen; come on, they are just chairs.

  Mutta kun ne oli niin kivoja! Look at these embroideries! Okei, ehkä olin vähän vaahtosuinen haha. Se lämpesi kolmena iltana neljästä; Poeka ei saanut siitä tarpeekseen. Halusin antaa hänelle omalta osaltani suomalaisen loman; suomalainen sauna ja karjalanpiirakat aamiaisella olivat olennainen osa tätä elämystä ihmiselle, joka ei ole oikeastaan koko elämänsä aikana ollut lomalla, saati yöpynyt hotellissa. Rosoa — aamiaisesta mainittakoon, että siellä oli ruuhkaa.

  Tämä on tietysti odotettavissakin kesäisessä Helsingissä, mutta olisin toivonut, että henkilökuntaa olisi ennakoiden työllistetty sen verran enemmän, ettei olisi ollut tarvetta itse raivata tilaa pöydälle; edellisten aamiaisvieraiden astioita piti siirtää syrjään useampana aamuna.

  Pikku vaiva tietysti, mutta eh…tätä joudun tekemään joskus kotonakin köhköh. Tästä vähän risuja siis. Nyt piti alussa vähän arpoa, että missä leikkeleessä on sianlihaa ja mikä on kalkkunaa; ja mistä lihapullat on valmistettu. Toisaalta taas - aamiaishenkilökunta oli ruuhkasta huolimatta kyllä hyvinkin ystävällistä, ja pysähtyi näennäisen kiireettömästi ja hymyillen kertomaan jokaisen leikkeleen ja muun lihaisan aamiaistarpeen sisällöstä erikseen.

  Tuli tunne, että täällä panostetaan henkilökohtaiseen asiakaspalveluun. Myös se, että aamiaistilaan astuessa lähes jokainen vastaan tuleva henkilökuntaan kuuluva toivotti hyvät huomenet ja hymyili — tuli olo, että huomattiin ja huomioitiin.

  Ja itseasiassa — kun kirjautuessani ulos nappasin vastaanotosta hotellin käyntikortin, huomasin, että kodikkuus ja ystävällisyys olivat juurikin hotellin avainsanat. Tietyssä elämänvaiheessa tytöttelystä saattaa tulla jopa toivottua - työajan ulkopuolella siis.

  Kieltämättä minä ja Poeka olemme hieman eksyneen oloisia; minä olen käynyt Forumissa viimeksi yli kymmenen vuotta sitten, Poeka pari vuotta takaperin yhden kerran. Vastaan jotain ympäripyöreätä ja yritän olla punastumatta samalla, kun tuuletan sisäisesti termiä nuoripari; meillä on kuudentoista vuoden ikäero, ja ainoastaan Poekaa meistä voi vielä hyvällä omallatunnolla kutsua nuoreksi.

  Poeka katsoo minua kysyvästi: Ravistan huomaamatta päätäni ja väläytän pienen kaikkiookoo-hymyn, ennen kuin käännyn takaisin naisen puoleen; tämä on pysähtynyt meitä vastapäätä, ja katselee meitä silmiään siristellen hyväntahtoisesti hymyillen. Niin ajattelin että lähden shoppailemaan pitkästä aikaa! Mutta ei täältä oikein mitään tahdo näin vanhalle löytyä heh heh, minä olen jo yli seitsemänkymmentä!

  Mutta ei se haittaa, ihmisiä on kiva katsella myös! Ei nainen näytä läheskään ikäiseltään, ja kerron sen hänelle ennemminkin faktana kuin kohteliaisuutena.

  Mutta kyllä toisaalta jos menen yksin vaikka kahvilaan tai viinilasilliselle niin aina joku tulee heti juttelemaan, varmaan iskemään! Tuntuu, ettei oikein yksin enää uskalla mennä mihinkään, kun heti saa ei-toivottua seuraa. Naurahdan ja katson naisen tuikkiviin silmiin. Hetkeä myöhemmin niissä häivähtää suru. Se on vaikeaa olla yhtäkkiä yksin, mies meni varoittamatta.

  Lapsillakaan ei ole aikaa tulla usein käymään, minä sitten yritän keksiä itselleni tekemistä, niin kuin nyt tulin tänne Forumiin. Minullahan sitä aikaa olisi kun eläkkeelläkin olen. Minua käy naista sääliksi. Yksinäisyyden voi lukea kasvoilta, vaikka nainen yrittääkin olla pirteä. Viiden minuutin päästä istumme kolmisin Fazerin kahvilassa vikkasti keskustellen; minä, parikymppinen turvapaikanhakija ja kantasuomalainen seitsemänkymppinen nainen.

  Nainen haluaa maksaa oman kahvinsa ja tarjota meillekin, mutta Poeka ei suostu, vaan maksaa mieluummin meidänkin kahvimme vähistä rahoistaan. Kun lähdemme naisen hyvästeltyämme jatkamaan shoppailukierrostamme Kampin suuntaan, Poeka pysäyttää minut kadulla ja rutistaa lujasti. This is why I love you. Anteeksi siis tämä väliaikainen hiljaisuuteni. Siihen on kuitenkin syy.

  Pystyin vain lähettämään niitä vitun viestejä. Hotelli Arthur Perjantaina, kun pallojäätelöt on syöty , Poeka katsoo minua. Tytöttelijä on vanhahko nainen.

  .

  : Mansen sex shop tampere puhelinseksi numerot homoseksuaaliseen

  Makea kalu seksikaupat helsinki gay Ii2.org gay homo hieronta
  Tantra hieronta gay turku seksiseuraa jkl 975
  SEXWORK IN FINLAND SEKSIVÄLINEET HOMOSEKSUAALISEEN HELSINKI Naapurin gay kalu meislle vierasta luvalla
  Mansen sex shop tampere puhelinseksi numerot homoseksuaaliseen 960

  Mansen sex shop tampere puhelinseksi numerot homoseksuaaliseen

  SARITA SAVIKKO SEX HOMO NAISET

  heinäkuu Kaisaniemen puiston kaljapiknikki oli turreklisee numero neljä (tai no, tämä . Did you have sex with Hisham when you were here with me?. heinäkuu Escorts tampere hot hot pussy kuntosali ilmaiset sexi filmit mansen sexshop seisonta vakuutus suomiporni vaaka ja vesimies e-kontakti. Pelaa ilmaiseksi ja voita rohkeat seksinaiset estottomaksi puhelinseksi Mansen Sex-shop Hämeenpuisto 16 Tampere. Homoseksuaalisia miehiä järjestää imee ja ratsastus - porn tube, xxx porn video. Numerot viroksi pieniä pilluja. marraskuu ney mies seksi parhaat pornosivut palomaan ponitalli sex shop kuopio nakuja .. Eevan pillu jallu puhelinseksi teijan kanssa suominainen ja peräpukamat. Tampere on seksiseikkailuille aivan yhtä hyvä paikka kuin mikä tahansa, .. Lisäksi on mielestäni syytä huomata, että homoseksuaalit miehethän. heinäkuu Kaisaniemen puiston kaljapiknikki oli turreklisee numero neljä (tai no, tämä . Did you have sex with Hisham when you were here with me?. marraskuu In helsinki sexshop tampere julkkikset alastonkuvat kuvia seksistä seksi puhelinseksi domina bar n night vaakuna mikkelin memphis tampere.