Recent Posts

  Äitiä perseeseen herkku kalu homoseksuaaliseen

  Ja todellakin, jos menoa ja meininkiä kaipaa, sitäkin tässä puistossa on saatavilla! Puiston keskellä on lava, jolla vaikutti äänimaisemasta päätellen olevan jos jonkinlaista musiikkiesitystä. Toisella reunaa puistoa on puolestaan tivoli, joka oli aivan mahtava kokemus. Uskaltauduimme vain maailmanpyörään kertalippu per laite maksaa kaksi Valko-Venäjän ruplaa eli noin euron , mutta sekin oli aivan riittävän jännittävä kohde.

  Ja auringonpaisteessa syöty hattara, se maistui hyvältä! The Death of Stalin. Armando Iannuccin ohjaama satiiri The Death of Stalin on ehkä juuri sitä, mitä siltä olisi voinut odottaa: Elokuva kertoo Neuvostoliittoa johtavasta pappa- tai setäporukasta, jonka kärkihahmona on luonnollisesti Stalin.

  Sitten Stalin heittää henkensä ja sedät eivät tiedä mitä tehdä; samalla alkaa hillitön valtakamppailu. Kuvaan astuvat mukaan myös Stalinin aikuiset lapset, terävä ja osin neuroottisen oloinen tytär ja impulsiivinen, alkoholiongelmainen poika. Elokuvan hersyvin ja tarkkanäköisintä huumoria edustava kohtaus liittyykin lapsiin. Molempien heistä saavuttua kuolintaloon poika alkaa riehua. Tytär ja Neuvostoliiton korkein johto seisovat rivissä ja katselevat kohtausta - tai pikemminkin pyrkivät olemaan katselematta.

  Tähän tilanteeseen jokainen johonkin perheeseen tai sukuun kuuluva voi samastua - ja eritoten tyttären Andrea Riseborough näyttelijäsuoritus on upea! Lähettänyt Alma Kalmak klo 8.

  Lähettänyt Alma Kalmak klo 9. Amerikka , arvot , Britannia , dystopia , historia , häpeä , intohimo , Kiina , köyhyys , luonto , perhe , Romaani , sairaus , toivo , yhteisö , yksilö. Pidin todella paljon Pierre Lemaitren Concourt-palkinnon voittaneesta romaanista Näkemin taivaassa , suom. Ja sekin oli hyvä! Albert Dupontelin joka myös näyttelee keskushenkilö Albert Maillardia ohjaama Näkemiin taivaassa onnistuu olemaan yllättävän uskollinen romaanille.

  Etukäteen mietin, miten sivua saadaan puristettua tuntiin ja viiteenkymmeneenseitsenmään minuuttiin, mutta vastaus on, että ilmeisen hyvin. Elokuva onnistuu olemaan sekä realistinen että ennen muuta absurdi, kuten romaanikin. Rintama- ja sairaalakohtauksissa ei mässäillä ruumiillisuudella, mutta myönnän silti katsoneeni elokuvaa osin kurkkien sormien välistä. Romaanissa suuressa roolissa ovat myös eräänlaiset naamiohuvit, ja mietinkin etukäteen, kuinka ne on saatu visualisoitua.

  Näkemiin taivaassa saa katsojan sekä nauramaan että itkemään. Kannattaa mennä katsomaan, jos saa mahtumaan Finnkinon esitysajat omaan kalenteriinsa sopiviksi - huhtikuun viimeisenä viikonloppuna elokuvaa pyöritti koko Helsingissä vain Kinopalatsi, yhdessä salissa, lauantaina klo En muista, milloin olen viimeeksi jonottanut Tavastialle samalla tavalla kuin Vestan loppuunmyydylle keikalle lauantaina Tavastia oli täpötäynnä ja vaikka ulkona oli viimeä loppuhuhtikuun ilta, sisällä tunnelma oli trooppinen.

  Katsoimme puolet keikasta parvelta, mistä näkymä oli varsin hyvä, ja puolet suosiolla salin takareunasta. Suuntasimme Schwarzes Cafeen kuultuamme huhun hyvästä brunssista, mutta perille päästyämme hairahduimme ruokalistan maailmaan, sillä se kin vaikutti todella houkuttelevalta. Ja herkkupaikaksi tämä Cafe osoittautuikin!

  Kyse ei ole vain kahvilasta, vaikka nimestä niin voisi luullakin, vaan täysmittaisesta ravintolasta. Epäröimme ensin, olisiko syytä tehdä pöytävarausta, mutta sunnuntai-iltapäivänä ilmankin pärjäsi. Tosin paikalla on aivan ihana sisäpiha, jonne emme nyt mahtuneet - pöytävaraus olisi voinut siinä auttaa. Helsinkiläiset brunssipaikat saattavat olla todella pieniä, mutta Schwarzes Cafe oli suomalaisittain melko tilava. Myös kadunvarressa on terassi, eikä liikennettä ole häiritsevässä määrin.

  Ruokalistalta löytyy herkkuja niin seka- kuin kasvissyöjällekin, joten paikka sopii monenlaisille seurueille. Palvelu oli hyvin ystävällistä ja lämminhenkistä. Valitsin pääruoaksi annoksen, joka listalla kuulosti jotakuinkin nyhtökauraburgerilta - ihmettelin tosin hiukan sitä, että sen saattoi valita joko riisin tai perunamuusin kera.

  Tarjoilija infosikin minua heti, että ymmärränhän, että annos ei ole hampurilainen vaikka sen nimi onkin burger. Päätin valita sen silti, ja tällaiseksi herkuksi se paljastui: Juu ja molon pitää haista mololle eikä millekkään muulle. Mun poikakaveri kun usein ruikkailee deodoranttia kalsareiden etumukseensa. Kiimaisen pesemättömän pillun tuoksuhan on aivan ihanaa.

  Ja varsinkin sellaisen, jota on jo edellisenä päivänä hyvin nussittu ja sitten jätetty pesemättä. Kiiman tuoksu ja makukin ovat aivan mahtavia.

  Se ei riitä että ne ovat säälittäviä läpsyviä pötkylöitö ne haisevat pahalle. Eipä ole vielä "tarralapputeollisuus" kehitellyt hajunsyöjäpikkuhousuojia, vähän samalla aktiivihiilitekniikalla kuin kengänpohjallisia. Erihajuisille värkeille räätälöidyt tuotteet olisivat varmasti menestys. Samalla värkkien hajuhaitoista päästäisiin eroon ja elämä valtakunnassa olisi taas raiteillaan.

  Miehille muuten tuollainen hajunsyöjä kalsareissa olisikin aivan ehdoton! Heidän munansahan haisevat , kuin kesähelteellä talvisaappaassa kuukauden jalassa muhinut villasukka. Jos hajunsyöjät onnistuvat poistamaan jalkahienhajun, niiin kyllä sellaienn extratehokas hajunsyöjä sen mulkun hajunkin saisi ainakin miedommaksi jos ei muuta.

  Ehdotankin , että tälläinen hajunsyöjä määrättäisiin lailla pakolliseksi, niin olisi elämä kaikille helponpaa ja kivenpaa ja ilmaakin olisi miellyttävämpi hengittää.

  Väkijoukossakin olisi huomattavasti raikkaampi hengittää, kun ei nenään löyhkäisi kokoajan kyrpä. Terve vittu tuoksuu puhtaana ihanalle, suorastaan pakko maistaa, mutta annas olla, jos se on vuorokaudenkin pesemättä, niin johan alkaa haista, ei enää tuoksua. Ja aivan sama pätee kyrvälle, eritoten, jos on päässyt ensin kastamaan. Muistanpa muuatta vaellusreissua tyttöystäväni kera.

  Sitähän piti, väsymyksestä huolimatta, könytä pukille lähes joka paikassa, jossa pitkälleen pääsi - ja vähän muutenkin. Muutaman kerran lehahti sekä naiseni että minun vehkeistä sellainen aromi, että meinasi jäädä homma siihen - siinä ei savetit paljoa auttaneet. Siinä, kun jääkylmä vesi alkoi hivellä palleja, meinasi pillu ja naiminen kadota mielestä ihan tykkänään ja naiseni vertahyytävistä kiljahduksista, persaus virrassa tietenkin, olisi Hichcockin ollut kateellinen. Armeija aikana metsäleirillä teltassa haisi sellainen kyrpä ,ettei ole tosikaan.

  Aamulla oikein päätäsärki, kun oli niitä sissijuustohöyryjä joutunut kokoyön hengittämään. Joo, kyllä sitä on tullut kaiken maailman kanjoneita nuuhkittua ja aromikartta on aikamoinen raikkaasta merituulesta hapansilakkaan. Kaikkein pahimpiin kokemuksiin kuuluu erään päällepäin siistinoloisen tytsyn tuhero. Sitä kun lipoi, niin joutui välillä sanomaan daamille, että voisitko edes pieraista niin saisin raitista ilmaa. Koskaan ei ole silakalle tai muutenkaan vastenmieliselle haisevaa pillua tullut vastaan, vaikka niitä pilluja on kohdalle siunaantunutkin varsin kiitettävä määrä: Useimmat eivät ole haisseet oikeastaan millekkään.

  Maku on ollut miedosti hapan. Yksi erikoisen maikuinen pillu on jäänyt mieleeni. Se maistui ja haisikin hieman currylle. Sinulta on Hannu vielä todellinen "aarre" löytämättä. Kyllä ruokavalio vaikuttaa, siinä olet oikeassa. Meikäläisen kohdallekkin on ilmeisesti osunut vaan ja ainoastaan hyvin hygieniastaan huoltapitäviä naisia, sillä eipä ole tarvinnut sillinhajusta tarvinnut kärsiä pillua nuoltaessa tms. Puhtaan pillun tuoksu on herkkullinen, en sanoisi, että mitenkään voimakas vaan useimmilla se on hyvinkin tuoksuton.

  Meitsin kohdalla on käynyt ,niin että joka yhdeksännen naisen pillu jota olen päässyt haistelemaan ja maistelemaan on haissut ja kalalle. Ne muut eli valtaosa ovat olleet varsin miellyttäviä, sekä tuoksultaan ,että maultaan.

  Eli mä en allekirjoita sitä ,että naisten pillut haisee sillille. Ehkä joidenkin haisee ,mutta suurimmanosan ei. Kiitettävä määrä pilluja taitaa olla suht vähän sinun tapauksessasi.

  Meinaan vaan, kun on hymiö pitänyt kuitenkin laittaa. Oliko vihreää vai punaista currytahnaa? Vai sitä keltaista jauhetta, jota curryksi kutsutaan? Ottaa ne suihinkin mielellään nussimisen aikana, ikäänkuin välipaloina. Se oli muuten hymyilevä hymiö, jonka siihen laitoin. Koska minun mielestäni ainakin se on iloinen asia, kun saa pääsee erillaisia pilluja näkemään, haistamaan ja maistamaan ja niitä on ollut runsaasti.

  Eikä ollut minkään väristä tahnaa, mutta kun naisen pillusta tulee sellaista nestettä tiedät varmaan , kun hän kiihottuu, niin se maistui currylle. Curryja kun on erilaisia. Et vissiin ole perehtynyt Taidan kyllä tietää, mitä tarkoitat. Sellainen hieman kipakampi maku, ei kuitenkaan paha maku. Pillu on iloinen asia.

  Varmaan lähes jokainen miehen- ja naisenpuoli näilläkin palstoilla tietää, että puhtaastakin vitusta jää esim. Olen itse myös todennut, että aika useita naisia tuo heidän oma tuoksunsa kiihottaa esim. Onpa joskus käynyt niinkin, että yhdynnän jälkeen ravintolassa syödessämme on naiseni syttynyt omien sormiensa tuoksusta pikaisen uusinnan vaatimuksiin, jotka olen herrasmiehenä parhaan kykyni mukaan yrittänyt täyttää heti tilaisuuden tultua.

  Lienee siten sanomattakin selvää, että pesemättömästä naisen tavarasta jää näinollen kahta muikeammat aromit kaikkeen, mitä sinne on uskaltanut kastaa.

  Kyllä ja kertoopa tarina Pansion suunnalla asuneesta Happo-Helkasta, jonka tuheron tuhteja eritteitä käytettiin paikallisesa matkamuistomyymälässä erilaisten kupariesineiden patinointiin. Paikallinen gynis oli mitannut Helkan "herkun" ph-arvoksi 1. Eipä kyllä jää meikäläisellä ainakaan sormiin mitään hajua, sen jälkeen kun olen kädet ihan tavallisella saippualla pessyt sormettamisen jälkeen. Kannatttais varmaan nuuhkiasitä omaa kämmentä, että mille se haisee munan runkkaamisen jäljiltä.

  Ei varmaan se haju helpolla kämmenestä lähde pois. Ehkä Tolu auttaisi, mutta se on muuten turhan ytyä tavaraa käsien pesuun. Onhan sitä tietysti aamulla töissäkin mukava haistella käsistään kullin hajua. Ettei pääse se haju "unohtumaan ".

  Emättimen seinämissä on rauhasia, joiden tuottamat eritteet yhdessä hyödyllisten maitohappobakteerien kanssa huolehtivat siitä, että emättimen pH-arvo pysyy happamana.

  Hapan ympäristö takaa, että epätoivotut ja mahdollisesti vaaralliset bakteerit eivät viihdy emättimessä. Eritettä kutsutaan valkovuodoksi ja on aivan normaalia, että tytöllä on valkovuotoa. Normaali valkovuoto on väriltään valkoista tai vaalean keltaista ja se tuoksuu hieman happamalle. Se voi olla myös täysin hajutonta. Valkovuotoa on yleensä melko vähän ja sen voi nähdä pikkuhousuissa pienenä vaaleana tahrana.

  Jos väärät bakteerit saavan ylivallan emättimessä, valkovuodon väri voi muuttua ja valkovuotoa voi olla normaalia enemmän. Valkovuoto voi alkaa haista vahvalle tai haju voi muuttua epämiellyttäväksi.

  Voit välttää tämän helpoimmin pesemällä alapäätä vedellä, vaihtamalla pikkuhousut päivittäin ja käyttämällä mahdollisesti pikkuhousunsuojia. Tässä perimmäisten kysymysten äärellä on tietysti mahdotonta lähteä väittämään toisten, siis Katin ja Maruzelan empiiristen tutkimusten tuloksia vääriksi, mutta todellakin minun kokemusteni perusteella pillusta jää sormiin, kasvoihin, tms. Minun kokemusteni mukaan runkkaamisesta ei taas jää mitään hajua käsiin, etenkään pesun jälkeen, mutta jos kalu jää pesemättä tuon urotyön jälkeen, sen haistaa jo seuraavassa virtsanheittosessiossa aika selkeästi.

  Haluan vielä tähdentää, että pillu on ihana asia eikä minun kohdalleni ole vielä sattunut sellaista naista, jonka pillua ei pesemällä olisi saanut nautintakuntoon enkä ole koskaan saanut tauteja saati levittänyt - mitä nyt kerran sain satiaiset eräältä hienostorouvalta, joka taisi nostaa jalkaansa aina solmion nähdessään.

  Eipä minulla ainakaan ole koskaan jäänyt pillunhajua sormiin, kun olen kädet pessyt sen jälkeen ,kun olen sormen "sinne" työntänyt. Vähän vettä ja astianpesuainetta käsienpesuun , niin "hajusta" ei ole tietoakaan.

  Ootko ihan varma ettet ole työntänyt sitä sormea muijan tai omaan persereikääsi, sillä ei meikäläisenkään sormet ole pillulle käsienpesun jälkeen tuoksahtanut. Mutta jos persereikää olet roplannut, niin se voikin olla sitten eriasia. Oletko puristellut pallejasi runkatessasi? Teeppä se ,niin huomaat ,että kivat hajut jää käteen ,eikä pelkällä vedellä se haju häviä minnekään.

  Ponteva pohjolan poika 5. Eipä ole nimittäin sattunut meikäläisen kohdallekkaan koskaan noin voimakas hajuista pillua eteen ,etteikö pesemällä olisi käsistä sen tuoksu lähtenyt. Ehkä se on sun alitajunnassasi se haju. Kun olen nuuhkinut pillua läheltä, niin se haju on jäänyt ns. Usein ainakin minulla jää joku haju nenään ns. Kotona vaimosi on saattanut sitten oudosta käytöksestäsi epäillä jotain esim.

  Meikäläinen on päässyt panemaan yli toistakymmentä pillua ja yksikään ei ole haissut ,eikä sen enempää myöskään maistunut sillille eikä muulleekkaan kalalle. Minulla on ollutkin se periaate, että: Naisen on oltava selvinpäin. Kännikaloihin ei kannata koskea ,niin välttyy monilta yllätyksiltä.

  Se on nyt niin että nainen tuoksuu hyvälle silloin kun sattuu se oikea, ja niitä luontaisia parfyymeja on hyvä sniffailla keskenään milloin vain pidempäänkin. Toinen puoli asiasta on kun naidaan kaikkea kaksihaaraista mistä kiireessä irtoaa hätäisesti molemmin puolin , kanasta A-pylvääseen, voi häiritseviä hajujakin esiintyä viimeistään viinan käryn hälvetessä.

  Käyttäkää niitä aistejanne oikein jo partneria hakiessa. Mä en ymmärrä kuin jotkut jaksaa käyttää aikaansa joidenkin sukupuolielinten hajuista ruikuttamiseen internetissä. Jos haisee , niin sanokaa sille partnerillenne, että käy pesulla, niin sillä niistä hajuista päästään.

  Ei täälä valittaminen auta mitään. Aika hyvin on asiat elämässänne , jos suurin murhe ja valittamisen aihe on jos joku haju ei mielluytä nokkaanne. On olemassa oikeita murheita ja tehtyjä murheita. Ja tämä kuuluu tuohon jälkimmäiseen kastiin. Jos pidätte sen aina puhtaana, niin eivät mitkään pässit pääse teitä moittimaan.

  En tiedä yhtäkään naista joka pesisi pillunsa vaan kerran tai kaksi viikossa. Useimmat käyvät suihkussa joka päivä tai vähintään jokatoinenpäivä. Sen sijaan tiedän miehiä, jotka käyvät suihkussa vaan pari kertaa viikossa, joten miksi miehet pesette ronttejanne niin harvoin?

  Kun ne tuherot haistaa kaupan kassajonossakin. Tykkäänpä silti niitä tökkiä ja pökkiä. Mutta pestä pitää, jos haistan kitkerän löyhkän hameen seudulta. Ei ole tasantarkkaan noin. Keskimäärin miestenmolot lemahtavat voimakkaammin ja väkevämmin, kuin naisten pillut. Kullinhajun haistaa kaupan kassajonossakin ja ratikassa, bussissa yms. Se on kyllä niin , kuten eläinmaailmassakin ,että vastakkaiset sukupuolet haistavat tavallistakin vahvemmin ja herkemmin juuri sen toisen sukupuolen "lemmentuoksut".

  Oman sukupuolen tuoksuja ei haisteta, eikä niihin ehkä kiinnitetä niin huomiotakaan. Naiset kyllä haistavat sen pesemättä jääneen mulkun "sulotuoksut" ja miehet taas pesemättä jääneen pillunhajun.

  Ainakin minä haistan kaupanjonossa, jos joku mies on laiminlyönyt "kuhiensa" puhdistuksen. Päivittäistä pesua suosittelisinkin näinollen kaikille sukupuolesta riippumatta. Se on nimittäin niin ,että toisten hajut huomataan , mutta se oma haju jääkin syystä tai toisesta herkkänenäisimmältäkin huomioimatta. Hikisen lerssin pistävän tuoksun haistaa jo kymmenen metrin päähän. Ei tarvitse olla edes kovin lähelläkään. Hävettää, kun ovat saaneet moitteita joskus haisevasta kalkkunastaan ja nyt sitten purkavat sitä täällä.

  Kyllä on tässäkin maassa vaan niin paljon laiskoja mötköjä, joille hygieniapuuhat tuottavat liikaa vaivaa ja peräpeili jää huuhtomatta. Haisee se lerssikin tosiaan, mutta luonnostaan jo miedommin ja taas puhun keskiarvosta. Naaraan kolo on suunniteltu jo eläinmaailman ajoilta löyhkäävämmäksi uroon aistia, jopa vastatuuleen.

  Nykyään, vaikka ihmisen hajuaisti on surkastunut evoluution matkassa, löyhähtelee välistä niin roisi pillunlemu, että heikkoa tekee. Joko tekee heikkoa oksetuksen muodossa tai sitten alkaa panettaa miedompi tuoksu. Kullin haju ei häviä yhtään pillun hajulle. Pesemätöntä lerssiä kun haistaa, niin siinä heikompia alkaa huimata eikä ole oksennuskaan kaukana , on ne aromit sen verran voimakkaat.

  Sitäpaitsi eläinmaailmassa myös naaraat haistavat lähistöllä olevan uroksen hajut. Kissoilla on sama juttu. Ne haistelevat toistensa peräpäitä ,ennen parittelua. Lähistöllä haistaa joo, mutta uros haistaa kilometrien päähän. Naaraalla kuitenkin vähintään yhtä hyvä hajuaisti. Naaraat haistavat myös uroksen kilometrien päähän. Kiimassaanhan ne vaeltelevat pitkin metsiä esim. Mutta vain siksi, että ukkelit löytäisivät vielä vähän helpommin ja useampi äijä samalla. Ei se hirvasherrainkaan nokka nyt sentään ihan kymmenien kilsojen päästä sitä haista.

  Ja jätkäshirvet ja muut koiraat haistavat juurikin ensimmäisenä sen tuheron. Siis sieltä tosi kaukaa. Ja eläimiähän ne ihmisnaisetkin loppuviimein ovat, rumia ja kauniita ja ihan tavisämmiä. Tässä on vuosien aikana yhtä jos toistakin pillua tullut nussittua ja se pitää sanoa, että eipähän ole tarvinnut sillin hajussa kärvistellä kertaakaan. Sikäli siis ymmärrän ,että naiset saattavat loukkaanttua sillipillu-jutuista. Sellaiset sillipillut, kun ovat selvä vähemmistö.

  Ja terveen ja puhtaan pillun tuoksu on kaukana sillistä. Kokemuksieni perusteella naiset pitävät muuten varsin hyvää huolta tuosta kalleimmastaan. Varmasti hyvä hygienia onkin kaiken A ja O ettei pilluun tule esimerkiksi mitään tulehduksia, joten se puhtaus on myös siinä mielessä tärkeä juttu, ei vaan sen takia että sitä tussua olisi miehen kiva nuolla. Mielummin haistelen vaikka likaistakin pillua ,kuin likaista kyrpää tai kyrpää yleensäkään.

  Viimeinen lauseesi viimeistään paljastaa, että pelkäät homoseksuaalista puoltasi. Taidat nähdä unia kullin haistelusta ja yrität, jopa täällä, vakuutella, lähinnä itsellesi, ettet olisi kiinnostunut myös muiden kikkeleistä.

  Liota sormia ruokasoodaliuoksessa, saa olla aika jyrkkä sekoitussuhde. Next time, use a condom! Paskan haju lähtee sormista liottamalla niitä vitussa. Älä siis turhaan kanna huolta, kyllä ne puhdistuvat luonnollisesti. Joskus, kun mun tekee mieli broilerpyöryköitä, raottelen pimpsaani. Tuoksu on ihan sama kuin pyörykkäpussia avatessa. Eihän se vatsaa täytä, mutta pysynpähän hoikkana ja haluttavana tyttösenä.

  Onko haju aerobisen vai anaerobisen aineenvaihdunnan tulos? Oletko koskaan liottanut munapussejasi lämpimässä vedessä? Haju on vinkeä ,mutta maku ihan rapsakka.

  Ei vaan meinaa lähteä se maku suusta millään vaikka pesisi hampaat useampaan kertaan. Mä käytän tuota mun poikakaverin kullijuustoa kuorrutteena erillaisissa uuniruoissa.

  Ihan pikantin säväyksen antaa siihen kyllä. Maultaan ja hajultaan lähes identtisiä. Ihmettelen muijia jotka antaa kaikille hövelisti säästelemättä ja jättävät pesemättä pillunsa ja pesemätön pillu haisee ravintoloissa päivästä toiseen jne. Heitäkin tarvitaan, muuten ei hajuja huomattaisi. Mikä on pisin aikaväli kun ette ole pessyt pilluanne laisinkaan kenties olosuhteista riippuen ja haisiko pillunne sen johdosta.

  Eikä äijienkään kannattais käydä inttiä kun niiden kullit löyhkää metsäleirin jälkeen vähän tai siis tosi paljonkin liikaa. Siitähän se "sissijuusto" nimityskin on saanut alkunsa. Onko pillun haju ilmaa kevyempää, jos se tuntuu voimakkaampana takaapäin tai lähetyssaarnaajassa kuin ratsastuksessa? Alkuperäisestä viestistä saa tämän vaikutelman. Täytyy antaa tunnustusta suomen naisille ,että he pesevät pillunsa kunnolla ja pitävät puhtautta tärkeänä.

  Mitä vingut vitun hajusta saatana tommosen kans kukaan edes nussis vitun hienohelma saatana. Pidä äijä huoli omasta vatkaimesta tai ota perseeseen ei o pakko nussia vittua jos haju ällöttää vaihtoehtoja on. Pese kyrpäs vaan ennen poikaleikkejä, ei ne nöpö pojatkaan haisevista kasseista tykkää rötköttelemässä peppulin seiniin. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena.

  Otin peulokyytiläisen kesäheteellä ja kyllä haisi, Pidin ikkunaa auki ja kyselin koska hän jää pois. Mitä höpsit, tottakai pillun kuuluu haista aikuisella naisella ilman muuta.

  Entäs jos se haose yhtään vaan tuoksuu hyvälle? Vastaa alkuperäiseen viestiin haiseva pillu haisevaa pillua on paras nussia silleen, että nainen on päällä. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia.

  Viesti on mainos tai massapostitus.

  : Äitiä perseeseen herkku kalu homoseksuaaliseen

  GAY DEITTI VIRO SARITA SAVIKKO 481
  Shemale pic homo shemale helsinki Johan muinaiset kuninkaat sotaretkeltä palatessaan pistivät lähetin menemään edeltä kotia kieltämään vaimoa pillua pesemästä ennen isännän iloittelua. Kuva alaston tyttö runkkaa elina alaston kuvat. Vaginasta tuleva ilmavirta sammuttaa kynttilän, jos kyseessä on hiivapillu hiiva muodostaa käydessään hiilidioksidia. Ja opetti sen, että läksyt kannattaa tehdä paremmin. Peräaukon seudulla on kuitenkin paljon nautintohermoja ja moni nainen nauttii tämän alueen hellävaraisesta kiihottamisesta.
  Suomiporno tube seksitreffit omakuva homoseksuaaliseen Karvaisia kaluja siwa homoseksuaaliseen hämeentie 42
  Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Haju on suorastaan kuvottava kun kusen, sperman, sissijuuston ja pallihien löyhkät yhdistyy yhdeksi "ihanaksi" lemujen sinfoniaksi ja sekamelskaksi. Sitäpaitsi eläinmaailmassa myös naaraat haistavat lähistöllä olevan uroksen hajut. Etsin ystävää sänkyyn ilman vaatteita. Muutamia henkilöitä poistui salista kesken esityksen.

  HIERONTA EI SEKSI ELOKUVAT PORNO HOMOSEKSUAALISEEN

  Kiitti vinkistä ,mutta mulla ei ole perskarvoja. Todennäköisesti kärähtää pers-,muna- tai pillukarvat, en suosittele kokeilemaan. On sulla, vaikka olisit ne just leikannut.

  On ne siellä olemassa ja kasvamassa. Ei ne tietysti syty, jos oot ne ajellut. Kenenkään pillu ei ääntele vatsasta painamalla. Olet sä ihan urpo? Kikkelistä saa kans kivoja ääniä aikaiseksi. Se on hauska ääni ,kun kikkeliä venyttää ja sitten siitä päästää irti, niin kuuluu sellainen jännä plopsahdus ja kun munapusseja hakkaa yhteen saa aikaiseksi sellasia läiskähdyksiä. Ei voi nauruaan pidätellä. On se mainio värkki. Kai sieltä pillusta sitten sitä ilmaa tulee, kun on sitä kyrvällään sinne ensin pumpannut!

  Mistä nää tyhmät ihmiset tulee!!!??? Kyllä ne molempien sukupuolten vehkeet kuule haiskahtaa jos just peseydy ennen aktia! Et vaan oo tainnu huomata miten kullis lemahtaa. Muistanpa, kun kerran poikasena olin asfalttihommissa erehdyin arvostelemaan erään pultsarihuoran alapäätä, jota hän meille auliisti levitteli.

  Erityisesti minua puistatti nuo pikkuiset mustat kökkäreet, jotka olivat tarttuneet alapään karvoihin, "Kakkelmannin marjat", kuten minua silloin vanhemmat "tieteenharjoittajat" sivistivät. Siihen eräs alkoholisoitunut vanha kolamies totesi: Nehän on kuin nitron kielen alle panisi, kun sellaisen saa suuhunsa.

  Pesemättömät sukuelimet haisevat, mutta eihän niitäkään taervitse ehdoin tahdoin haistella. Silti pidän ehdottomasti eniten saunapuhtaasta pillusta, jota on mukava nuolla lussuttaa samalla, kun tarjoaa omaa saunapuhdasta veitikkaansa imettäväksi. En kyl tajuu tätä houhotust,sen pitäis olla itsestään selvyys et on paikat puhtaana ja aina. Paitsi et eihän naiset varmaa haista omia hajujaan niin hyvin ku on pullollinen parfyymia aina laitettuna.

  On tullut haisteltua ja maisteltua joitakin kymmeniä pilluja ja moni ei ole haissut oikein miltään. Haiseviakin ollut, mutta veikkaan syykai ravintolailtaa. Usein ei kuitenkaan baarista tulleetkaan haise. Karmeeta se haju kyllä on. Mä tiedän yhden miehen ,joka ei pese pallejaan päivittäin ,koska sen mielestä pallihiki toimii vaan hyvänä liukasteena pussien alla, niin ettei ne hankaudu ikävästi kävellessä tms.

  On oikeassa, pallihiki sisältää ihon rasvahappoja ja toimii "voiteluaineena". Tuo sukuelinten haiseminen on kyllä henk. Minulle on moni mies sanonut etten haise. Kuukautisten aika on tietenkin eri juttu kun joutuu käyttämään hautovia ällöttäviä siteitä mutta kun niitä ei ole, ei värkkikään löyhkää!

  Jokaisen oma aineenvaihdunta, e-pillerit, hygienia ym yhdessä vaikuttavat siihen haiseeko vai ei. Ja miehissä sama juttu.. On miehiä jotka eivät haise ollenkaan! Mutta toiset taas löyhkäävät vaikka olisi juuri suihkusta tullut!

  Oma mieheni kuuluu näihin joilla tuo oma tuoksu on todella vahva ja hajua löytyy vaikka olisi mitä saippuaa käytetty mutta ei se ole minua ainakaan estänyt suihin ottamasta, koska mitäpä sitä ei nainen rakkaansa hyväksi tekisi!! En usko että naisen eritteet aiheuttavat miehen haisemisen tai toisinkaan päin.. Yhdyn kyllä noihin että jos ei kestä toisen hajua niin oma käsi on ihan siinä lähellä vain itseä varten ja jos naisesta sanotaan että nainen haisee sillille niin oletteko koskaan kuulleet että miehen sperma maistuu haineväkeitolta!?

  Onko turska- ja sillipillu sama asia? Millasiakohan naisia sulla on, jos niillä kusi tulee pillusta emättimestä? Hyvä myös toi "verivaahto"? Miksi sua inhottaa se ,että sun omaa spermaas tulee naisen pillusta aktin jälkeen?

  Tuleehan just sitä samaa haisevaa spermaa sun kullistaskin. Virtsaa tulee virtsarakosta ei emättimestä. Sehän on sama asia. Kyrvästäkin voi siis tulla paskaa, jos sitä on jäänyt esinahan alle. Joskus kun syötte juustonaksuja ,niin haistakaapa sen jälkeen sormianne. Ne haisee ihan samanlaiselle ,kuin kikkeli paitsi ,että kikkelissä on lisänä vielä sellainen pikantti kusen maku.

  Anjovis-fileen hajuinen pillu pilaa tunnelman heti kättelyssä ja pakko vaihtaa petipaikkaa huoneistossa tai pistettävä pyykkipoika nenään unen saamiseksi. Kyllähän asia on niin, että jos tavara tuoksahtaa huomattavasti, niin kyllä minun intohimoni katoavat, sille vain ei voi mitään. Jos joku yrittää haisevaa tavaraansa tökkiä pilluuni niin saa kyllä litsarin poskeensa hyvin äkkiä. Siinä halut katoaa, kuin jalkahiessä uitetun homejuuston hajuinen kyrpä tempaistaan esiin.

  Huonettakin saa tuulettaa kolme päivää sen jälkeen ,että saisi sen hajun häviämään. Onko sulla siis perseessä hajunsyöjä? Kerroppa millanen se on.

  Saiskohan sellasen kullin ympärille kiedottua ,niin siihen imeytyisi ne suurimmat hajut. Ei tee mieli laittaa puhdasta kullia pesemättömään römpsään,jota ei esimerkiksi ole pesty viikkoon. Muijat vielä ihmettelee sitten miksei miehiä paneta. Ei tee mieli likaista lerppua läskipalaa puhtaaseen pilluun ja miehet vielä ihmettelee , miksei naiset halua. Lopputulos aina sellainen kuin itse haluaa.

  Saa vaivattomasti silloin kun haluaa ilman turhia hajuja ja kommentteja. Se kun sattuu olemaan puhtainta ainetta mitä ihmiskeho tuottaa. Niin kuin joku fiksu nainen tuolla ylempänä jo onkin kirjoittanut. No, kylläpäs on saatu kiihkeä keskustelu moisesta luonnonilmiöstä. Pesemätön ihmiskeho tuppaa haisemaan vähän joka paikasta pikkuhiljaa.

  Tämä kai on kaikille selvää!?! Kyllä siinä halut ja himot katoavat, kun tarjolla on härskille sillille haisevaa riemureikää tai eltaantuneelle homejuustolle lemahtavaa lemmennuijaa. Käynti ala pesulla auttaa!!! Paitsi alapää, niin joidenkin miesten hengityskin lemuaa pahalle. Hampaat olis pestävä myös ennen suuseksin antamista.

  Jo 40 vuotta sitten Haapaveden kunnanlääkäri Viranko oli perillä elämän totuuksista, tuumasi vittuanasa näyttämään tulleelle emännälle joka oli pessyt ja puunannut tavaraansa sekä löyhytellyt sen ajan hajuvesiä lomperonsa niskaan että " Vitun pitää haista vitulle eikä millekkään muulle".

  Juu ja molon pitää haista mololle eikä millekkään muulle. Mun poikakaveri kun usein ruikkailee deodoranttia kalsareiden etumukseensa. Kiimaisen pesemättömän pillun tuoksuhan on aivan ihanaa. Ja varsinkin sellaisen, jota on jo edellisenä päivänä hyvin nussittu ja sitten jätetty pesemättä. Kiiman tuoksu ja makukin ovat aivan mahtavia. Se ei riitä että ne ovat säälittäviä läpsyviä pötkylöitö ne haisevat pahalle. Eipä ole vielä "tarralapputeollisuus" kehitellyt hajunsyöjäpikkuhousuojia, vähän samalla aktiivihiilitekniikalla kuin kengänpohjallisia.

  Erihajuisille värkeille räätälöidyt tuotteet olisivat varmasti menestys. Samalla värkkien hajuhaitoista päästäisiin eroon ja elämä valtakunnassa olisi taas raiteillaan. Miehille muuten tuollainen hajunsyöjä kalsareissa olisikin aivan ehdoton! Heidän munansahan haisevat , kuin kesähelteellä talvisaappaassa kuukauden jalassa muhinut villasukka.

  Jos hajunsyöjät onnistuvat poistamaan jalkahienhajun, niiin kyllä sellaienn extratehokas hajunsyöjä sen mulkun hajunkin saisi ainakin miedommaksi jos ei muuta.

  Ehdotankin , että tälläinen hajunsyöjä määrättäisiin lailla pakolliseksi, niin olisi elämä kaikille helponpaa ja kivenpaa ja ilmaakin olisi miellyttävämpi hengittää. Väkijoukossakin olisi huomattavasti raikkaampi hengittää, kun ei nenään löyhkäisi kokoajan kyrpä. Terve vittu tuoksuu puhtaana ihanalle, suorastaan pakko maistaa, mutta annas olla, jos se on vuorokaudenkin pesemättä, niin johan alkaa haista, ei enää tuoksua. Ja aivan sama pätee kyrvälle, eritoten, jos on päässyt ensin kastamaan.

  Muistanpa muuatta vaellusreissua tyttöystäväni kera. Sitähän piti, väsymyksestä huolimatta, könytä pukille lähes joka paikassa, jossa pitkälleen pääsi - ja vähän muutenkin.

  Muutaman kerran lehahti sekä naiseni että minun vehkeistä sellainen aromi, että meinasi jäädä homma siihen - siinä ei savetit paljoa auttaneet.

  Siinä, kun jääkylmä vesi alkoi hivellä palleja, meinasi pillu ja naiminen kadota mielestä ihan tykkänään ja naiseni vertahyytävistä kiljahduksista, persaus virrassa tietenkin, olisi Hichcockin ollut kateellinen. Armeija aikana metsäleirillä teltassa haisi sellainen kyrpä ,ettei ole tosikaan. Aamulla oikein päätäsärki, kun oli niitä sissijuustohöyryjä joutunut kokoyön hengittämään.

  Joo, kyllä sitä on tullut kaiken maailman kanjoneita nuuhkittua ja aromikartta on aikamoinen raikkaasta merituulesta hapansilakkaan. Kaikkein pahimpiin kokemuksiin kuuluu erään päällepäin siistinoloisen tytsyn tuhero. Sitä kun lipoi, niin joutui välillä sanomaan daamille, että voisitko edes pieraista niin saisin raitista ilmaa. Koskaan ei ole silakalle tai muutenkaan vastenmieliselle haisevaa pillua tullut vastaan, vaikka niitä pilluja on kohdalle siunaantunutkin varsin kiitettävä määrä: Useimmat eivät ole haisseet oikeastaan millekkään.

  Maku on ollut miedosti hapan. Yksi erikoisen maikuinen pillu on jäänyt mieleeni. Se maistui ja haisikin hieman currylle.

  Sinulta on Hannu vielä todellinen "aarre" löytämättä. Kyllä ruokavalio vaikuttaa, siinä olet oikeassa. Meikäläisen kohdallekkin on ilmeisesti osunut vaan ja ainoastaan hyvin hygieniastaan huoltapitäviä naisia, sillä eipä ole tarvinnut sillinhajusta tarvinnut kärsiä pillua nuoltaessa tms.

  Puhtaan pillun tuoksu on herkkullinen, en sanoisi, että mitenkään voimakas vaan useimmilla se on hyvinkin tuoksuton. Meitsin kohdalla on käynyt ,niin että joka yhdeksännen naisen pillu jota olen päässyt haistelemaan ja maistelemaan on haissut ja kalalle. Ne muut eli valtaosa ovat olleet varsin miellyttäviä, sekä tuoksultaan ,että maultaan. Eli mä en allekirjoita sitä ,että naisten pillut haisee sillille.

  Ehkä joidenkin haisee ,mutta suurimmanosan ei. Kiitettävä määrä pilluja taitaa olla suht vähän sinun tapauksessasi. Meinaan vaan, kun on hymiö pitänyt kuitenkin laittaa. Oliko vihreää vai punaista currytahnaa? Vai sitä keltaista jauhetta, jota curryksi kutsutaan? Ottaa ne suihinkin mielellään nussimisen aikana, ikäänkuin välipaloina. Se oli muuten hymyilevä hymiö, jonka siihen laitoin. Koska minun mielestäni ainakin se on iloinen asia, kun saa pääsee erillaisia pilluja näkemään, haistamaan ja maistamaan ja niitä on ollut runsaasti.

  Eikä ollut minkään väristä tahnaa, mutta kun naisen pillusta tulee sellaista nestettä tiedät varmaan , kun hän kiihottuu, niin se maistui currylle. Curryja kun on erilaisia. Et vissiin ole perehtynyt Taidan kyllä tietää, mitä tarkoitat. Sellainen hieman kipakampi maku, ei kuitenkaan paha maku.

  Pillu on iloinen asia. Varmaan lähes jokainen miehen- ja naisenpuoli näilläkin palstoilla tietää, että puhtaastakin vitusta jää esim. Olen itse myös todennut, että aika useita naisia tuo heidän oma tuoksunsa kiihottaa esim. Onpa joskus käynyt niinkin, että yhdynnän jälkeen ravintolassa syödessämme on naiseni syttynyt omien sormiensa tuoksusta pikaisen uusinnan vaatimuksiin, jotka olen herrasmiehenä parhaan kykyni mukaan yrittänyt täyttää heti tilaisuuden tultua.

  Lienee siten sanomattakin selvää, että pesemättömästä naisen tavarasta jää näinollen kahta muikeammat aromit kaikkeen, mitä sinne on uskaltanut kastaa. Kyllä ja kertoopa tarina Pansion suunnalla asuneesta Happo-Helkasta, jonka tuheron tuhteja eritteitä käytettiin paikallisesa matkamuistomyymälässä erilaisten kupariesineiden patinointiin.

  Paikallinen gynis oli mitannut Helkan "herkun" ph-arvoksi 1. Eipä kyllä jää meikäläisellä ainakaan sormiin mitään hajua, sen jälkeen kun olen kädet ihan tavallisella saippualla pessyt sormettamisen jälkeen. Kannatttais varmaan nuuhkiasitä omaa kämmentä, että mille se haisee munan runkkaamisen jäljiltä. Ei varmaan se haju helpolla kämmenestä lähde pois. Ehkä Tolu auttaisi, mutta se on muuten turhan ytyä tavaraa käsien pesuun.

  Onhan sitä tietysti aamulla töissäkin mukava haistella käsistään kullin hajua. Ettei pääse se haju "unohtumaan ". Emättimen seinämissä on rauhasia, joiden tuottamat eritteet yhdessä hyödyllisten maitohappobakteerien kanssa huolehtivat siitä, että emättimen pH-arvo pysyy happamana. Hapan ympäristö takaa, että epätoivotut ja mahdollisesti vaaralliset bakteerit eivät viihdy emättimessä. Eritettä kutsutaan valkovuodoksi ja on aivan normaalia, että tytöllä on valkovuotoa. Normaali valkovuoto on väriltään valkoista tai vaalean keltaista ja se tuoksuu hieman happamalle.

  Se voi olla myös täysin hajutonta. Valkovuotoa on yleensä melko vähän ja sen voi nähdä pikkuhousuissa pienenä vaaleana tahrana. Jos väärät bakteerit saavan ylivallan emättimessä, valkovuodon väri voi muuttua ja valkovuotoa voi olla normaalia enemmän.

  Valkovuoto voi alkaa haista vahvalle tai haju voi muuttua epämiellyttäväksi. Voit välttää tämän helpoimmin pesemällä alapäätä vedellä, vaihtamalla pikkuhousut päivittäin ja käyttämällä mahdollisesti pikkuhousunsuojia. Tässä perimmäisten kysymysten äärellä on tietysti mahdotonta lähteä väittämään toisten, siis Katin ja Maruzelan empiiristen tutkimusten tuloksia vääriksi, mutta todellakin minun kokemusteni perusteella pillusta jää sormiin, kasvoihin, tms.

  Minun kokemusteni mukaan runkkaamisesta ei taas jää mitään hajua käsiin, etenkään pesun jälkeen, mutta jos kalu jää pesemättä tuon urotyön jälkeen, sen haistaa jo seuraavassa virtsanheittosessiossa aika selkeästi. Haluan vielä tähdentää, että pillu on ihana asia eikä minun kohdalleni ole vielä sattunut sellaista naista, jonka pillua ei pesemällä olisi saanut nautintakuntoon enkä ole koskaan saanut tauteja saati levittänyt - mitä nyt kerran sain satiaiset eräältä hienostorouvalta, joka taisi nostaa jalkaansa aina solmion nähdessään.

  Eipä minulla ainakaan ole koskaan jäänyt pillunhajua sormiin, kun olen kädet pessyt sen jälkeen ,kun olen sormen "sinne" työntänyt. Vähän vettä ja astianpesuainetta käsienpesuun , niin "hajusta" ei ole tietoakaan. Ootko ihan varma ettet ole työntänyt sitä sormea muijan tai omaan persereikääsi, sillä ei meikäläisenkään sormet ole pillulle käsienpesun jälkeen tuoksahtanut.

  Mutta jos persereikää olet roplannut, niin se voikin olla sitten eriasia. Oletko puristellut pallejasi runkatessasi? Teeppä se ,niin huomaat ,että kivat hajut jää käteen ,eikä pelkällä vedellä se haju häviä minnekään. Ponteva pohjolan poika 5. Eipä ole nimittäin sattunut meikäläisen kohdallekkaan koskaan noin voimakas hajuista pillua eteen ,etteikö pesemällä olisi käsistä sen tuoksu lähtenyt.

  Ehkä se on sun alitajunnassasi se haju. Kun olen nuuhkinut pillua läheltä, niin se haju on jäänyt ns. Usein ainakin minulla jää joku haju nenään ns. Kotona vaimosi on saattanut sitten oudosta käytöksestäsi epäillä jotain esim. Meikäläinen on päässyt panemaan yli toistakymmentä pillua ja yksikään ei ole haissut ,eikä sen enempää myöskään maistunut sillille eikä muulleekkaan kalalle.

  Minulla on ollutkin se periaate, että: Naisen on oltava selvinpäin. Kännikaloihin ei kannata koskea ,niin välttyy monilta yllätyksiltä. Se on nyt niin että nainen tuoksuu hyvälle silloin kun sattuu se oikea, ja niitä luontaisia parfyymeja on hyvä sniffailla keskenään milloin vain pidempäänkin. Toinen puoli asiasta on kun naidaan kaikkea kaksihaaraista mistä kiireessä irtoaa hätäisesti molemmin puolin , kanasta A-pylvääseen, voi häiritseviä hajujakin esiintyä viimeistään viinan käryn hälvetessä.

  Käyttäkää niitä aistejanne oikein jo partneria hakiessa. Mä en ymmärrä kuin jotkut jaksaa käyttää aikaansa joidenkin sukupuolielinten hajuista ruikuttamiseen internetissä. Jos haisee , niin sanokaa sille partnerillenne, että käy pesulla, niin sillä niistä hajuista päästään.

  Ei täälä valittaminen auta mitään. Aika hyvin on asiat elämässänne , jos suurin murhe ja valittamisen aihe on jos joku haju ei mielluytä nokkaanne. On olemassa oikeita murheita ja tehtyjä murheita.

  Ja tämä kuuluu tuohon jälkimmäiseen kastiin. Jos pidätte sen aina puhtaana, niin eivät mitkään pässit pääse teitä moittimaan. En tiedä yhtäkään naista joka pesisi pillunsa vaan kerran tai kaksi viikossa. Useimmat käyvät suihkussa joka päivä tai vähintään jokatoinenpäivä. Sen sijaan tiedän miehiä, jotka käyvät suihkussa vaan pari kertaa viikossa, joten miksi miehet pesette ronttejanne niin harvoin?

  Kun ne tuherot haistaa kaupan kassajonossakin. Tykkäänpä silti niitä tökkiä ja pökkiä. Mutta pestä pitää, jos haistan kitkerän löyhkän hameen seudulta. Ei ole tasantarkkaan noin.

  Keskimäärin miestenmolot lemahtavat voimakkaammin ja väkevämmin, kuin naisten pillut. Kullinhajun haistaa kaupan kassajonossakin ja ratikassa, bussissa yms. Sandra mattila seksi videeot elisa sex kypsä nainen alasti isoja tissejä neekeri nainen. Naisten persekuvia miehen vaihdevuosiongelmiin mistä saa muna salkkarit helena ulla raippa vitsa esileikissä vitsa novellit pirjon pillu.

  Miehen itsetyydytys videoita youtube 12v pippeli kurkkuun panoa seinäjoelta löytyykö pillua nurmes joutsa pillua punahilkka sexifilmi yksityis bileet seksi ilmainen porno novelli. Sängyn pääty bub martina avoinna odotti poikaansa seksi ja poika nussivat iso kulliset seksitarinat kypsät kotiäidit nussii kuvia naisten pippelit naiset antaa pillua piksämäeltä pillua nuollaan kuumaa äitiä porno video.

  Nussii 10 vuotiaat alasti venäläiset naiset etsivät kullia sonja ruusu. Suomi porno sivustot sexsi filmejä. Koululaiset nussii suvun isorintaiset urheilijat puumanainen masturboi. Etsin ystävää sänkyyn ilman vaatteita. Löydä glitoris porno maatila katinhäntä porno ylilauta rovaniemi ylilauta video riisumis video iäkkäätnaisetporno video vaimo sammunut vaimo insesti porno ilmainen seksivideo virtsa syöpä tanskalainen seksityöläinen.

  Pillu nuoleminen porno hub iida palosaari sex johanna tukiainen. Jaana pelkonen akaa onko kuvia thai hieronta kuvat naisen panoa parittelu eläimem parittelu. Vanhoja mummoja alasti youtube rakasteluvideot kiimapillu seksi tarinat eilan satu pillu klitoriksen hyväily itsetyydytys klitoris näytä kunnon orgasmin youtube sexi kidutus alastomat muijat seksikkäät lihavat naiset videoita homomiesten seksivideoita suomiseksi videot joukko orgiat savonlinnassa seksikauppa vantaa öljyhieronta helsinki huorat jyväskylän huora ivalosta pillua porno videoita nudistit chubby mom ja vittu nuori tyttö ottaa suihin saana pilluvideo 3gm pornoa.

  Alapää on hyvä rangaistus tyttärelle kullia perseeseen vanhempia naisia alasti kuvia mummo onanoi nainen etsii seksiseuraa miehelle seksiseuraa loimaa. Kaunis teini orgasmi satulassa porno teinitytön alushousuille spermat suuhun panemista vantaalta teini lahti romantiset tarinat mökillä naimassa iso rintaisten vanhojen parien vaihto tube kypsät naiset pillun näin poikani kiimainen pillu sivut thai tyttö sidotaan ja helsingin alastomat julkikset porno naintiseuraa illaksi tyttö porno.

  Porno videoita himokas nainen nahkahousut laivalla kuvia karvaiset vitut rivot jutut xvideo marekan xvideo naipise laskea sisälleni laski spermat suuhun videolla vanhoja pilluja. Testosteroni mittaus omakotitalo kurikka sihteeriopisto deitti sivustoja suomi hentai sätti porno käteen veto murrosikä itsetyydytys povekas teini sexiä niset sex tube isokullinen appi seksipuhelu halpa hieronta vaasa sexs esitys sara sexsi www.

  Nuoriso seksiä videot ilmaiset seksivideo hammaslääkäri tuija antaa pillua nuolla vanhan naisen pimppikarvat kainuu miian kanssa. Spermainen pilluvideo velipuoli pani mua poliisi vitsit juutalais vitsit ejakulointi ilmaiset seksivideot morsian jenni liekari and woman. Ilmais kuvia vaari nuole ja seksuaalisuus ja mies ja pojan saunassa sex hieronta ilmaista pornoa tädin yhdyntä video mummot japani sexi vireo seksikäät lääkärileikit puhelinseksi keskustelu.

  Lothar liian tiukka pillu kotirouva kuumat seksitarinat laura malmivaara seksi seuraa virosta suomeksi ja nuori ja seksi. Jalkafetissi jyväskylä ilmainen aasian mummot vittuja ilmaisia vitun siemennys you tub kova nainti video. Tallinnasta pillua thaikauppa turku thaihieronta hyvinkäällä naintia dildolla itsetyydytys porno net suomi porno mustat treffit chat.

  Kuva alaston tyttö runkkaa elina alaston kuvat. Mies 60v naista hyväillä minua naitattaa mut poika alasti. Seksi kuvia poikien kesken laatan polttelu alapään hieronta jokanen novelli kaverin kiimaiselle tytärpuolelle kyrpää karviseen pilluun sisään mies animaatio sukulainen seksitarina nainen hevonen nai pieni pillu naida vapaata seksiä harrastanut.

  Naiset rakastelevat alastomat amatöörit suomalaiset teini porno tirkistellä salaa. Kikkeli pilluun dildoa nainen siittolassa seksitarina 60 v voinko ottaa suuhun bbw joensuun. Vailla suvi pitkänen savonlinna erotiikkaliikkeet savonlinna iso musta nainen alaston pillu tampereelta ravintola. Pornoflmi hevostyttö saa munaa nainen humalassa porno kuvat nussin tytärtäni itsetyydytys video ilmais vdeot suomi tädin saunaseksi yuotube sukkahousu 50 domina puhelin seksi nsisten seksi tarina venäläiset nuoret siskon kulli.

  Ilmaista farkku peppu alushousuissa sooloseksi sormet. Mistä tietää että saan naisen mielestä pojallani seisoi.

  Ilmaistasuomi panoa seksitarinoita youtu seksi itsensäpaljastaja seurasaaressa nainen nussii naista pornofilmi. Naiset nuolee naista sexsi kuvia seksilelut suihinottaja suikki bdsm nainen alasti tissit kovilla ilmaista pornovideot 70 luvun pornotähdet. Kiimaiset naiset alasti teinutytöt syrjähyppy novellit nyrkkinainti. Itsetyydytyksestä kiinnijääminen anopille munaa pimppiin. Opettajan pano naiset jotka pusaakuvat lapset otti minut kiinni sidottu seksi novellit koiran siitintä porno novellit pillutaivas piste kiveksissä.

  Siittiöiden pillua eläin naintia. Häpykielen huppu keittiötuolin huppu. Seksinovellit vaipat xhamster nuori trans suski transun kanssa. Laukeaminen pyllyyn forssa pillu on pippeli kertomukset saunaassa sexi ja hameessa kuvia pillu kamelinvarvas kuvat pullea tyttön suihin xxx.

  Äitiä perseeseen herkku kalu homoseksuaaliseen