Recent Posts

  Eroottinen seksi homoseksuaaliseen ryhmäseksiä

  eroottinen seksi homoseksuaaliseen ryhmäseksiä

  Länsimaiden vaikutusvaltaisin seksiauktoriteetti Sigmund Freud opetti vielä luvun alussa, että vain emätinyhdyntä esileikkeineen on oikeaa seksiä. Nyt ihmiskunta omaksuu hitaasti ajatusta, että kaikki, mikä miellyttää eikä vahingoita, on sopivaa. Näin ihmiset oppivat uudelleen paljon sellaista, minkä he ovat osanneet seitsemän miljoonaa vuotta sitten, kun ihmisen evoluutio erkani simpanssin kehityksestä.

  Asiallinen ja hieno artikkeli, joka valaisi harvoin luontodokumenteissa esiteltävää asiaa; eläinten seksuaalisuutta. Eläinkunnassa ei seksuaalisuus ole pelkkää yhdyntää, kuten usein kuvitellaan.

  Monien eläinten seksuaalinen kanssakäyminen on yhtä monimuotoista kuin meidän ihmisten. Oli myös kiintoisaa kuulla, kuinka suuri osa lajeista todettiin bi- tai homoseksuaaleiksi. Opettavaisinta artikkelissa oli ehkä, kuinka yhteiskunta on muokannut ihmisen seksuaalisuudelle rajoituksia ja leimannut jossain vaiheessa luonnollisen seksuaalisuuden kuten masturboinnin synniksi ja perverssiksi poikkeavuudeksi.

  En ole missään nimessä sitä mieltä, että itsetyydytys tai homoseksuaalisuus olisi paheksuttavaa, mutta jutun tavoitteena oli hakea ihmisen toiminnalle hyväksyntää vertaamalla sitä eläinten käyttäytymiseen. Yhtä lailla sillä, että eläimet usein alistavat toisiaan, voisi perustella diktaattorien oikeuksia.

  Tästä nousikin mieleeni kysymys, jota olen joskus miettinyt: Minulle asiaa on nimittäin aina puolusteltu sillä, ettei eläimillä ole "himoja", eivätkä ne edes siis tiedä mitä leikkauksen myötä menettävät!

  Vai häviääkö nämä seksuaaliset tuntemukset sen myötä kun esim. Kamalaa, jos eläimet todellakin ovat lähes yhtä seksuaalisia olentoja kuin me ihmiset! On aika arveluttavaa verrata ihmisen ja eläimen käytöstä seksissä. Meillä on sentään moraali. Ei nyt ihan viettien vietävissä pitäisi olla, niin kivaa kuin se olisikin, mutta emootion tasolla aiheuttaa pahaa mieltä ja jopa tappamista.

  Ei ehkä sovi ihmismiehen laatuun tuollainen, että parasta alemmat jäävät ilman paritteluoikeutta, jollei ole ehdoton kingi. Menepä, "elukoita", seuraamaan ihmisten käyttäytymistä vaikkapa nakkikiskalla klo Jos ei nyt ihan tapeta ainakaan aina , niin kyllä siellä siitä kingin asemasta ainakin tapellaan. Ja kovin jätkä vie naiset. Tai ainakin niin se luulee.

  Plaa, jos nyt ollaan ihan tarkkoja, niin nykyihminen Homo Sapiens sapiens on nisäkäs, ja eläin aivan kuten kaikki muutkin, poikkeuksellisen älykäs kyllä, mutta eläin. Etsin kauan tätä artikkelia kun kuulin siitä muussa keskustelussa Olin itseasiassa aika pettynyt. Teen päättötyötä aiheesta 'eläinten seksuaalisuus', harmi ettei artikkelissa selvinnyt hyvin lähdetietoja ja tutkimusten paikkansa pitävyyttä.

  Muutamia vastauksia lukijoiden kommentteihin: Kun eläin steriloidaan, se tehdään lisääntymiskyvyttömäksi. Tämä ei suinkaan tarkoita sitä etteikö eläin halutessaan pystyisi parittelemaan, leikattuja uroskissoja käytetään joskus nartuilla ihan siksi, että nartun kiima loppuisi mutta se ei tulisi siitä tiineeksi.

  Toisaalta minua harmittaa että delfiinin hieromista laivaa vasten pidetään seksuaalikäyttäytymisenä ilman todistettavaa näyttöä, eläinten suorasukaisuus mahdollistaa sen, että delfiiniä ehkä vain kutitti Ainakaan artikkelista ei mielestäni muuta tullut ilmi. Toisaalta joku keskustelija piti ihmisten ja eläinten seksuaalikäyttäytymisen erona tunteita ja moraalia.

  Olen hyvin pahoillani, mutta se ei välttämättä erota meitä lainkaan muista eläimistä. Ainoa ongelma asiassa on tietysti se, ettemme kykene kommunikoimaan eläinten kanssa tarpeeksi, tietääksemme.

  Simpansseille on opetettu amerikkalaista viittomakieltä, heidän kanssaan on käyty keskusteluja niin tunteista kuin seksistäkin, ja kyllä, he todellakin myös ajattelevat asiaa, eivät vain harrasta sitä Me emme tiedä miten koiramme kokee parittelun, miettiikö se sitä jälkeenpäin, onko uroksen valintakriteeri vain geneettinen ja ulkoinen, vai onko 'kemialla' merkitystä eläinten maailmassa?

  Toivoisin, että jos joku tietää eläinten seksuaalisuuteen liittyvää kirjallisuutta, kertoisi siitä minulle. Löydyn cityn kirjoilta tällä nimellä. Eläimet käyttäytyvät yllättävän inhimillisesti, joskus inhimillisemmin kuin ihmiset. Apina lait taa lehden jalkojensa väliin.

  Vessassa on ahdasta yhtyä. Kun hotellihuoneen vessan peiliin ilmestyy seuraavan aamun suihkusession aikana selkeä printti naisesta, jota oltiin pantu pitkään ja hartaasti edellisenä yönä, siinä vessan lavuaarin päällä. Kun lakanat kastuivat, eivät hiestä, vaan shampanjasta. Yksi kierähdys liikaa ja löydämme itsemme sisäkkäin lattialta nauramasta hysteerisesti.

  Lisää viinaa, silmät liikkuu. Ja eihän se seksi silloinkaan itseasiassa mitenkään hyvää ollut — harvoin kännipanot ovat. Mutta mistä olisin voinut tietää, että yleinen tulemattomuus ei johtunutkaan veren alkoholipitoisuudesta, ja että se epätahtinen nylkytys ei johtunutkaan huonosta paikan ja asennon valinnasta, vaan oli standardi?

  Eilen illalla lasi viiniä ja pullo olutta ruuan kanssa. Aviomies vinkkaa, että tekisi mieli, tekee itseään tykö. Liekö sitten se työpaikkaflirtti , mutta minullakin tekee mieli. Ja kun kerrankin saa, otetaan kyselemättä vastaan. Ensimmäinen työntö tuntuu hyvältä, mutta muuttuu äkkiä liian nopeaksi; en pysy tahdissa, itseasiassa on helpompi vain maata käytettävänä.

  Halu hiipuu, ajatukset alkavat harhailla. Yritän ajatella nuoren adoniksen avansseja pysyäkseni edes joten kuten fiiliksissä. Mietin, miltä tuntuisi nuolla hänen nivusiaan, tehdä hänet hulluksi himosta. Aviomies vastaa hampaittensa välistä: Erektio hiipuu, minä kuivun. Eihän tästä tule lasta eikä paskaa. Yrittää vielä sormilla, haluaisi että saan orgasmin. Ei onnistu; sormet ovat kuivat, sattuu. Hätistän käden pois, sanon luovuttavani.

  ...

  : Eroottinen seksi homoseksuaaliseen ryhmäseksiä

  10001 HOMOSEKSUAALISEEN PELI PUHELINSEURAA 661
  HOMOSEKSUAALISEEN TURKU SEX WORK MIES EREKTIO Homoeläimet Eläimiltä seksi sujuu niin samaa kuin vastakkaista sukupuolta olevan lajitoverin kanssa. Ei siitä kyllä etusivun uutiseksi asti olisi. Tutkijat ovat havainneet, että simpanssit toisinaan rakastelevat myös kasvot kasvoja vasten. Monien eläinten seksuaalinen kanssakäyminen on yhtä monimuotoista kuin meidän ihmisten. Mutta tietysti, jos ne ovat enemmistössä tai jos muunlaisia kertoja ei olekaan, ollaan aika surkeassa tilanteessa. Eilen illalla lasi viiniä ja pullo olutta ruuan kanssa.
  Eroottinen seksi homoseksuaaliseen ryhmäseksiä Ennen vanhaan, vanhoina hyvinä aikoina, kun käytiin krapulassa ottamassa tatuointeja Wilma Schlizewskiltä ja Jack Danielsin löyhkä hengityksessä teki vielä seuraavana päivänäkin puhekuplia vaikka ei oltu sarjakuvassa — noina aikoina seksikin oli hyvää ja sitä oli runsaasti ja joka paikassa. Kääpiösimpanssit, jotka ovat geneettisesti lähimpänä ihmistä, näyttävät kaikki olevan biseksuaalisia. Lisää viinaa, silmät liikkuu. Ei siitä kyllä etusivun uutiseksi asti olisi. Urokset voivat myös käydä käsiksi orgasmit gay tullintorin parkkihalli, jotka eivät vielä ole sukukypsiä. Harmi vain, että orgasmin antaminen sinulle muuttuu hänelle sitä mahdottomammaksi tehtäväksi, mitä vahvemmin tunnet olevasi Nörttipojan eroottinen seksi homoseksuaaliseen ryhmäseksiä
  Eroottinen seksi homoseksuaaliseen ryhmäseksiä Mietin, miltä tuntuisi nuolla hänen nivusiaan, tehdä hänet hulluksi himosta. Kuuluisa seksitutkija Alfred Kinsey oli koulutukseltaan eläintieteilijä. Ainakaan artikkelista ei mielestäni muuta tullut ilmi. Kun lakanat kastuivat, eivät hiestä, vaan shampanjasta. Apina lait taa lehden jalkojensa väliin.
  ILMAISET HOMOSEKSUAALISEEN SEKSIFILMIT AMATÖÖRI SEX Homoseksuaaliseen nussi vaimoani kuumat kotirouvat

  Eläimillä on myös inhimillisiä paheita. Kääpiösimpanssien, gorillojen ja orankien joukosta tutkijat ovat löytäneet häiriintyneitä yksilöitä, jotka käyttävät väkivaltaa naaraan pakottamiseksi paritteluun.

  Urokset voivat myös käydä käsiksi pentuihin, jotka eivät vielä ole sukukypsiä. Etenkin orankiurokset voivat käyttäytyä naaraita kohtaan väkivaltaisesti ja raiskata lajitovereitaan. Hän voi päättää, mitkä eläimelliset tavat hän omaksuu ja mitkä hylkää. Hän voi kehittää uusia toimintatapoja. Osa ihmisistä on hyväksynyt raiskauksen ja lasten seksuaalisen hyväksikäytön, jotka tuottavat paljon kärsimystä.

  Samaan aikaan yhteiskunta tuomitsi pitkään homoseksualismin, joka ei vahingoita ketään. Monet heteroseksuaalisenkin hellyyden muodot, kuten käsi- ja suuseksin, moraalinvartijat ja seksin teoreetikot julistivat luonnottomiksi ja likaisiksi. Länsimaiden vaikutusvaltaisin seksiauktoriteetti Sigmund Freud opetti vielä luvun alussa, että vain emätinyhdyntä esileikkeineen on oikeaa seksiä. Nyt ihmiskunta omaksuu hitaasti ajatusta, että kaikki, mikä miellyttää eikä vahingoita, on sopivaa.

  Näin ihmiset oppivat uudelleen paljon sellaista, minkä he ovat osanneet seitsemän miljoonaa vuotta sitten, kun ihmisen evoluutio erkani simpanssin kehityksestä. Asiallinen ja hieno artikkeli, joka valaisi harvoin luontodokumenteissa esiteltävää asiaa; eläinten seksuaalisuutta.

  Eläinkunnassa ei seksuaalisuus ole pelkkää yhdyntää, kuten usein kuvitellaan. Monien eläinten seksuaalinen kanssakäyminen on yhtä monimuotoista kuin meidän ihmisten. Oli myös kiintoisaa kuulla, kuinka suuri osa lajeista todettiin bi- tai homoseksuaaleiksi.

  Opettavaisinta artikkelissa oli ehkä, kuinka yhteiskunta on muokannut ihmisen seksuaalisuudelle rajoituksia ja leimannut jossain vaiheessa luonnollisen seksuaalisuuden kuten masturboinnin synniksi ja perverssiksi poikkeavuudeksi. En ole missään nimessä sitä mieltä, että itsetyydytys tai homoseksuaalisuus olisi paheksuttavaa, mutta jutun tavoitteena oli hakea ihmisen toiminnalle hyväksyntää vertaamalla sitä eläinten käyttäytymiseen.

  Yhtä lailla sillä, että eläimet usein alistavat toisiaan, voisi perustella diktaattorien oikeuksia. Tästä nousikin mieleeni kysymys, jota olen joskus miettinyt: Minulle asiaa on nimittäin aina puolusteltu sillä, ettei eläimillä ole "himoja", eivätkä ne edes siis tiedä mitä leikkauksen myötä menettävät! Vai häviääkö nämä seksuaaliset tuntemukset sen myötä kun esim. Kamalaa, jos eläimet todellakin ovat lähes yhtä seksuaalisia olentoja kuin me ihmiset! On aika arveluttavaa verrata ihmisen ja eläimen käytöstä seksissä.

  Meillä on sentään moraali. Ei nyt ihan viettien vietävissä pitäisi olla, niin kivaa kuin se olisikin, mutta emootion tasolla aiheuttaa pahaa mieltä ja jopa tappamista. Ei ehkä sovi ihmismiehen laatuun tuollainen, että parasta alemmat jäävät ilman paritteluoikeutta, jollei ole ehdoton kingi. Menepä, "elukoita", seuraamaan ihmisten käyttäytymistä vaikkapa nakkikiskalla klo Jos ei nyt ihan tapeta ainakaan aina , niin kyllä siellä siitä kingin asemasta ainakin tapellaan. Ja kovin jätkä vie naiset.

  Tai ainakin niin se luulee. Plaa, jos nyt ollaan ihan tarkkoja, niin nykyihminen Homo Sapiens sapiens on nisäkäs, ja eläin aivan kuten kaikki muutkin, poikkeuksellisen älykäs kyllä, mutta eläin.

  Etsin kauan tätä artikkelia kun kuulin siitä muussa keskustelussa Olin itseasiassa aika pettynyt. Teen päättötyötä aiheesta 'eläinten seksuaalisuus', harmi ettei artikkelissa selvinnyt hyvin lähdetietoja ja tutkimusten paikkansa pitävyyttä.

  Muutamia vastauksia lukijoiden kommentteihin: Kun eläin steriloidaan, se tehdään lisääntymiskyvyttömäksi. Tämä ei suinkaan tarkoita sitä etteikö eläin halutessaan pystyisi parittelemaan, leikattuja uroskissoja käytetään joskus nartuilla ihan siksi, että nartun kiima loppuisi mutta se ei tulisi siitä tiineeksi. Toisaalta minua harmittaa että delfiinin hieromista laivaa vasten pidetään seksuaalikäyttäytymisenä ilman todistettavaa näyttöä, eläinten suorasukaisuus mahdollistaa sen, että delfiiniä ehkä vain kutitti Ainakaan artikkelista ei mielestäni muuta tullut ilmi.

  Kun löydämme itsemme sunnuntai-iltapäivänä Oslon parhaasta rokkibaarista vielä edellisen päivän biletyksestä humaltuneina; hair of the dog ja sitten ollaan taas juhlatunnelmissa. Vessassa on ahdasta yhtyä. Kun hotellihuoneen vessan peiliin ilmestyy seuraavan aamun suihkusession aikana selkeä printti naisesta, jota oltiin pantu pitkään ja hartaasti edellisenä yönä, siinä vessan lavuaarin päällä.

  Kun lakanat kastuivat, eivät hiestä, vaan shampanjasta. Yksi kierähdys liikaa ja löydämme itsemme sisäkkäin lattialta nauramasta hysteerisesti.

  Lisää viinaa, silmät liikkuu. Ja eihän se seksi silloinkaan itseasiassa mitenkään hyvää ollut — harvoin kännipanot ovat. Mutta mistä olisin voinut tietää, että yleinen tulemattomuus ei johtunutkaan veren alkoholipitoisuudesta, ja että se epätahtinen nylkytys ei johtunutkaan huonosta paikan ja asennon valinnasta, vaan oli standardi? Eilen illalla lasi viiniä ja pullo olutta ruuan kanssa. Aviomies vinkkaa, että tekisi mieli, tekee itseään tykö.

  Liekö sitten se työpaikkaflirtti , mutta minullakin tekee mieli. Ja kun kerrankin saa, otetaan kyselemättä vastaan. Ensimmäinen työntö tuntuu hyvältä, mutta muuttuu äkkiä liian nopeaksi; en pysy tahdissa, itseasiassa on helpompi vain maata käytettävänä. Halu hiipuu, ajatukset alkavat harhailla. Yritän ajatella nuoren adoniksen avansseja pysyäkseni edes joten kuten fiiliksissä. Mietin, miltä tuntuisi nuolla hänen nivusiaan, tehdä hänet hulluksi himosta. Aviomies vastaa hampaittensa välistä: Erektio hiipuu, minä kuivun.

  Eihän tästä tule lasta eikä paskaa. Yrittää vielä sormilla, haluaisi että saan orgasmin. Ei onnistu; sormet ovat kuivat, sattuu.

  5. helmikuu Nuorista naisista kertovat uutuusleffat pursuavat estotonta seksiä. ”naisen eroottisesta matkasta nollavuotiaasta viisikymppiseksi” on melkoinen Pääparin homoseksuaalisuus ei ole silti leffassa tärkeintä, eikä Adèle edes. kesäkuu Nykyään tiedetään, että roomalaiset arvostivat eroottista taidetta. © Scanpix/ Ryhmäseksiä kuvattiin estottomasti sekä seinämaalauksissa että muissa yhteyksisä. Homoseksuaalisuus oli useimpien roomalaisten mielestä. toukokuu läheisyys ja hyväilyt ovat tärkeä osa eroottista latausta ja seksiä. heti ennakkoluulojen värittämäksi väittelyksi homoseksuaalisuudesta.

  LIVESEXCAMS TANTRA HOMO MASSAGE HELSINKI

  Eroottinen seksi homoseksuaaliseen ryhmäseksiä

  SUOMI25 TREFFIT TRANSU HOMOSEKSUAALISEEN TREFFIT