Recent Posts

  Meis kiinnostaa iskuri.nrt homoseksuaaliseen

  Propakanta on tainu vaikuttaa suomalaisiin miehiin. On se vissinki niin mahtavaa homostella toisen miehen kanssa, että on suorastaan sivistymätöntä "tosimiehenki"jättää kokeilematta homostelua.

  Täytyy sanoa että aikoihin on eletty. Olen mieluummin sivistymätön ja jatkossakin jätän homostelematta. Nii mut saattaa päästä eduskuntaa ja siitä aina mihin vaan. Ei se, että jätät homostelematta, tee sinusta sivistymätöntä, mutta tässä kun tällaisen viestin laitoit, osoitit sivistymättömyytesi, suorastaan moukkamaisuutesi. Kuka sitä nalkuttavaa eukkoa jaksaa loputtomiin katsoa, eikä se vaihtamalla parane. Kyllähän nuo ukkomiesten katseet uimahallin suihkussa väkisinkin huomaa, mutta moni on vaan jättänyt turhan myöhään, kun ei siitä kropastakaan ole tullut pidettyä huolta.

  Samanlaiset on ajatukset mullakin, kokemuksia ei ole. Mutta se haamuhan Aika yleistä tuo on, että keski-ikäisenä antaa itselleen luvan ajatella asioita laajemmin. Miehisyys kestää jo vanhempana kohdata ja tunnustaa itsessään myös miehen kaipuuta. Toisilla se on enempi fyysistä, että saisi koskea toiseen mieheen ja juuri rakastella miesten kesken, Toisilla voi olla sellaista luottoystävän tarvetta, jolle voisi paljastaa sisintään ja ajatuksia seksitä miehen kanssa ja muitakin pohtimista vaativia asioita..

  Mikä sen paempi kuin löytää hengenheimolainen ja toteuttaa haaveensa ainakin kerran elämässään. Kuulkaahan nyt papparaiset, antakaa nuorison hoitaa nuo homojutut ja keskittykää te vain siihen akkojen pumppaamiseen.

  Olen jo vanhempi 65v homomies ja seurustellut erään nuoren 50v ukm: Tavataan noin kerran viikossa ja hän antaa yksipuolisesti suihini. Hoidan muuten koko homman itse ja hän on passiivinen, paitsi joskus. Hän pitää vanhemmista turvallisista miehistä, joilla ei enää ole suuria odotuksia parisuhteesta, ja minä taas nautin harvoin enää saamastani nuoresta lihasta ja tuoreista vehkeistä.

  Niin muuten keskitytäänki akkojen pumppaamiseen. Pienen, pienet hiusrepeämät peräsuolen seinämässä avaavat bakteereille ja viruksille ym. Että, olkaa varovaisia pojat keskenänne telmiessänne, että eläisitte harmaapäiksi. Varmasti luet tämänkin, vaikka omasta viestistäsi onkin aikaa. Minkälaista muuten on ukkomiehellä kaapissaolo? IP-koodin mukaan taidan tunnistaa sinut.

  Ööh, tarkoitatko kenties IP-osoitetta? Mitenköhän voit tietää kirjoittajan IP-osoitteen, jos et ole sivuston ylläpitäjä? Minut saat huoletta tunnista IP osoitteen kautta tai muuten. Mutta en maha sille mitään, että inhoan homoja. On aika vaikea ymmärtää. Jos kerran inhoat homoja, miksi sitten roikut homopalstalla? Siellä on video katselu huoneita ja cruisailu alueita ala ja yläkerrassa. Aika moni heterokin siellä käy pitämässä hauskaa ;.

  Itellä täs spermalastia on taas paljon mitä sille ja miten pitäis tehä neuvokaa yks komee kundi vaan 27v.

  Otan osaa - tilasi on huolestuttava. Meitä on varmaan aika paljon samassa veneessä. Lisäongelmia syntyy siitä, että ei kuitenkaan pysty heittäytymään täysin toiseen elämäntilanteeseen.

  Näille tunnusteluille ei tahdokaan löytyä aikaa. Silloin kun haluttaisi, on vähän myöhäistä lähteä tutustumaan. Toisaalta kun pitäisi tutustua toiseen samalla aaltopituudella olevaan ihmiseen, niin silloin tulee monesti muita juttuja eteen. Olenkin miettinyt sitä, että olisi mukava löytää yksin asuva mies, joka olisi vähän kuin aina valmiina: No, hankaliahan nämä aikataulujutut ovat kaikille. Vielä hankalampaa rakentaa luottamusta toiseen.

  Itse haluaisin toimia antavana osapuolena, miehet tyydyttävät paremmin sitä henkistä puolta minussa kuin naiset ainakin mielikuvissani. Ei se niin kummoista,olen ottanut parikertaa suihin loppuunasti kimppakivassa vaimon pyynnöstä ja kerran,samoin kimpassa,kun tuuppasin vaimoa "kakkoseen",pyysi kaveri että voisinko panna häntäkin,reikä tuntu samalta kuin vaimon vastaava mutta että kahden kesken miehen kanssa,ei oikein sytytä.

  Mää en ymmärrä miten jotain voi näin paljo kiinnostaa toisten seksuaalisuus: Jos tykkäät lapsista, omista sisaruksista tai vanhemmista, niin siinä tapauksessa mielentilatutkimus ja ehkä lääkitys on paikallaan, mutta miten joku voi olla vielä tänäkin päivänä noin naurettavan kapeakatseinen, että pitää homoseksuaalisuutta jotenkin pahana asiana? Nii mut aattele mihi se työnnetää. Homofobiaa tai ei, aivan sama, mutta en tiedä mitään ällöttävämpää kuin seksi samaa sukupuolta olevan kanssa.

  Miksi joku haluaisi tuhlata aikaansa homo-palstalla jatkuvasti mainiten kuinka inhoaa homoja. Okei, selvä juttu, mutta GTFO! Mullakin haluttaisi kokeilla mimmoista ois olla miehen kans,jotenki nykyisin on semmoinen olo,et joku siinä on kun kiihottuu ja mies silloin mielessä haluttaisi kokeilla miltä tuntuu toisen miehen kalu kädessä ja miltä suu homma onnistuu,en tiedä mitä vaimo sanoisi jos tietäisi mun hommista,mut kyl se jotain epäilee et mulla on kiinnostusta miehiin,,ois kiva kokeilla miestä jos saisi vaimolta luvan,oisin heti jonku kans jos ois lupa kiihottaa ajatus toisesta miehestä et se ois kii minussa,ja kopeloisi ja kourisi mua joka paikasta,joskus runkkaan ja fantasioin miehistä,hieroo ohkaisten housujen päältä ihanaa pullotusta,nähdä kalu kovana mun edessä,hirveesti haluaisin kokeilla miltä se tuntuisi rakastella miehen kans,toivottavasti saan joskus kokeilla,se on mun fantasia,,.

  Juu samat ongelmat itellä olemmahan samanikäisiäkiä. Tai ei ongelma mutta on jo aika kauan kiihottanut ajatus tommosesta hommailusta. Tos miesten itsetyydytyspalstalla on jotain vinkkei sullekkin. Vaan missäs vaihdat osoitteita, kun ei tänne ainakaan voi sähköpostiosoitetta laittaa, kun nuo häirikkökirjoittelijat tunkeutuu posteihinkin. Olisin itsekin kiinnostunu, ainakin kirjoittelusta, ehkä lähinnä transun kanssa.

  Parasta käydä kuitenkin jossain paikassa jos uskaltautuu. Kysyvä ei eksy Tiedän tapauksia, joista selviää mitä homous oikeesti on Kuullut stooreja, nähnyt sivusta Chateissa keskustellu homojen kanssa ja kyselly. Homosuhteet ei kestä 2. Homous tuo mokkista ja rajua sellasta 3.

  Homous ei vain syystä tai toisesta kestä 4. Kuitenkaan, homo ei saa mitään irti naisen läheisyydestä, vain miehen,. Varmasti aika moni sillä jos esimerkiksi katsoo iskuri. Gay-poitsut on aina vaatimassa oikeuksia ja tasavertasta kohtelua kaikilla elämän aloilla, mutta eivät suvaitse muunlaisia ajattelumalleja kuin omiaan. Mitähän se on sultakin pois, jos joku ukm haluaa kokea miesten välistä läheisyyttä.

  Kyllä kait tässä maailmassa on pahempiakin asioita? Toivottavasti kokeilua haluava ei törmää sinunlaiseen, vaan hieman ymmärrystä omaavaan gay-mieheen. Itsekin hakuaisin nimenomaan gay miehen läheisyyttä, mutta tollaset pistää aina ajatteleen Toisaalta en halua pettää vaimoani, siksi en ole tehnyt asialle mitään.

  Bisset on kuvottavia just sen takia jos ne harrastaa seksiä tyttöystävän seläntakana. Avoimet bisset ok, jotka kertoo naiselleen seikkailunsa. Onkos homot, jotka pettää poikakaveriaan yhtä kuvottavia? Kyllä muakin on muutaman kerran yrittänyt mies iskeä vaikka on selvästi nähnyt että mulla on naisseuraa.

  Enpä ole tarjoukseen suostunut. Taitaa sittenkin olla viisainta katella bi-ukkomiestä, jos haluan kullia maistaa Suurinosa ihmisistä on bi-seksuaaleja, toiset enemmän ja toiset vähemmän, mutta kuitenkin.

  D Ei ketään heteromiestä miehet kiihota. Mä ainakaan en vaan haaveile vaan toteutan myös! Mulla on yli naisseksikumppania ollut vuosien aikana. Tosin 8 v eri tehtävissä maailmalla selittää määrän ja ikäni 49 v. Koskaan en ole edes miettimyt pyllyttämistä miehen kanssa. Teitä on alle 0,1 prosenttia. Jos nyt kirjoitit totta. Ja silti tulit Suomi Älä koita kusettaa itseäsi tai muitakaan! Meitä bissejä on mtös muissakin kuin ukkomiehissä - että ihan vapaanariistana siis.

  Ei järki pakota Se lienee neljänneksi yleisin fantasia, eli onhan se ihmeellisen yleinen ottaen huomioon kaiken sen homofobian. Tosin suurin osa homofobiasta johtuu omien taipumusten kieltämisestä. Ei se seksi kelleen mielestäni kuulu. Mullakin on homoseksuaalisia fantasioita ja mulla on 5 dildoakin joita käytän tyydyttäessä itseäni. En tiedä onko mieltymys peppuseksiin ottavana osapuolena kuitenkaan kytköksiissä homoseksuaalisiin fantasioihin sillä olen saanut naiselta sormen peppuun ja nautin kovasti.

  En katsele muita homoleffoja kuin niitä joissa miehet panevat toisiaan ja luulen että alistumisen tarpeeni pysytyisi tyydyttämään nainenkin joka antaisi dildoa peppuun. Olen muutenkin alistuva mies jota alan piireissä kai kutsuttaisiin "subiksi" eli haluaisin saada piiskaakin mutta mua ei kiihota ajatus yhtään että piiskaa antaisi mies. Luulen että kiinnostus peppuseksiiin nimenomaan ottavana osapuolena on nimenomaan alistuvien heteromiesten juttu sillä lukemani mukaan homojen keskuudessa imeminen on suositumpaa.

  Itse haen seuraa ukkomiehistä, jotka elävät heterosuhteessa. Ei voisi uskoa kuinka paljon ainakin pääkaupunkiseudulla ukkomiehet hakevat salaa seksiä miesten kanssa. Eikä uskoisi ennen kuin näkisi. Ja ovat kiimaisia ja kovana ;-. Varmaan kun muijalta ei saa ja miehet ovat aina valmiita, ja lähes poikkeuksetta "palauttavat palveluksen". Aijaa, harmi etten ole moita kohdannut.

  Jokainen on vähän Se on sitten eri asia että kuka siirtyy ajatuksista käytäntöön Itse naimisissa onnellisesti ja silti miesten välinen kiinnostaa ja kiihottaa. Tämä tilanne ollut koko aikuisiän. Mitään en silti ole tehnyt tässä miesasiassa. Mutta, jos vain löydän kiinnostavan ja mukavan miehen saatan siirtyä sanoista tekoihin Minä myös naimisissa onnellisesti naiseni kanssa.

  Haaveilen kuitenkin siitä, että saisin kerran imeä miehen kalua. Imeä pitkään ja hartaasti Saat imeä jos haluat. Ei ole vielä kukaan miespuolinen ennen imenyt. Heteromiestä ällöttää seksi toisen miehen kanssa. Heteronaista ällöttää seksi toisen naisen kanssa. Biseksuaalit miehet voivat haaveilla seksistä toisen miehen kanssa. Samoin biseksuaalit naiset seksistä toisen naisen kanssa. Homomiehet haaveilevat seksistä toisen miehen kanssa.

  .. Täällä keskustelu menee aina asiattomaksi. Olen mieluummin sivistymätön ja jatkossakin jätän homostelematta. Myös täysin heterolla voi olla homoajatuksia, mutta hän ei niitä toteuta, eikä pysty toteuttamaankaan muuten kuin fantasioissaan, Ne saattavat ilmetä enemmänkin fetissien muodossa, kuin kookonaisvaltaisempana miehistä kiinnostumisena. Jos haen miehestä sellaista, mitä en voi naiselta saada, niin eihän nainen siinä mitään menetä. Yksi gay kertoi, että n.

  Meis kiinnostaa iskuri.nrt homoseksuaaliseen

  Seksi net milf massage videos - Västerås Ja minä kun en näistä naisista mitään yhden .. Tuskin kovin moni mies on aidosti kiinnostunut vanhainkodin asukkaiden Mutta homoseksuaalisuus on teema, josta en nykymaailmassa kovin paljon. 4. huhtikuu Tiedättekö että onko monella heteromiehellä mielessä seksi miehen kanssa, sillä seksi kiinnostaa jollain tasolla jokaista, oli se sitten seksiä miehen tai naisen kanssa. Varmasti aika moni sillä jos esimerkiksi katsoo losegarten.eu ja sieltä . Mullakin on homoseksuaalisia fantasioita ja mulla on 5 dildoakin. 5. elokuu Olen keski-ikäinen mies, joka on rakastellut ainoastann naisten kanssa thän asti. Olen osin kiinnostunut myös naiseksi pukeutumisesta . losegarten.eu 0. Ilmianna. Jaa. +Lisää kommentti. Tykkää ukkomiehistä että pitää homoseksuaalisuutta jotenkin pahana asiana? vittu mää en tajua näitä tyyppejä, misä.

  THAI HIERONTA TIKKURILA SIHTEERI SEX WORK GAY